Stange Energi Marked blir en del av Kraftriket

Stange Energi Marked går inn i Kraftriket fra nyttår. 

Vi er svært godt fornøyde med å få Stange Energi på laget! Vi er opptatt av å ha nærhet til våre kunder, og med enda en fot i Innlandet befester vi vår posisjon som lokal strømleverandør. Sammen med Stange etablerer vi den lokale merkevaren Kraftriket Hedmarken.

I tillegg til strøm selger Stange Energi Marked varmepumper og solcelleanlegg og har lykkes svært godt. De har en sterk posisjon lokalt som vil styrke vår konkurransekraft og gi oss muligheter til å levere et enda bedre tilbud til våre kunder.

I tråd med Kraftriket-modellen vil alle de ni ansatte fortsette i sine jobber lokalt på Stange, med mål om høy kundetilfredshet. Kundene til Stange Energi Marked vil merke lite til endringen – bortsett fra ny merkevare og ny avsender av faktura vil det meste bli som før.

Kraftriket eies av flere små og mellomstore energiselskaper og er en nasjonal leverandør av strøm med lokal tilhørighet. Kraftriket har 75.000 strømkunder etter fusjonen og en vekstambisjon om å nå 100.000 kunder i 2021. Vi er optimistiske til å nå målet og har dialog med flere virksomheter.

Kraftriket består i dag av de tidligere strømsalgsvirksomhetene til Ringerikskraft, Valdres Energi, Midtkraft, NØK (Nord-Østerdalen Kraftlag), Sør-Aurdal Energi, Lærdal Energi og Nore Energi. Kraftriket ble etablert av Valdres Energi og Ringerikskraft i 2017. Selskapets 40 ansatte vil fra nyttår være fordelt på kontorer i Hønefoss, Fagernes, Vikersund, Tynset, Rødberg, Lærdal og Stange. Selve fundamentet i Kraftriket er lokal tilstedeværelse. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve at vi er til stede og tilgjengelige. Kraftriket skal også være en samarbeidspartner for lokalt engasjement, som vi brenner for.