Om Kraftriket Modum og Sigdal

Kraftriket Modum og Sigdal er tidligere Midtkraft Strøm. Kundesenteret på Vikersund har tlf. 32 78 32 78. Vårt hovedfokus er å ta vare på de lokale kundene, være tilstede og gi tilbake til lokalsamfunnet i form av sponsing og støtte, akkurat som før. Vi skal også sørge for at lokale arbeidsplasser opprettholdes.

Sammen med våre nye kolleger rundt omkring i landet, vil vi kunne tilby et bredere spekter av produkter og tjenester for våre kunder i Modum og Sigdal.

Les mer

Varmepumpe

Kjøp varmepumpe med nedbetaling over din strømfaktura. En varmepumpe gir deg en kraftig oppvarming sett i forhold til energien som tilføres. Dette fordi varmepumpen utnytter energien som allerede finnes lagret i våre omgivelser.

Les mer
Anita

God strømkompetanse

Anita har mange års fartstid med strøm og strømrelaterte produkter. Vi kan derfor love god kundeservice med tilpasset fagkompetanse.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om din strømavtale, strømfaktura eller andre spørsmål. Hos oss er du alltid hjertelig velkommen, døren er åpen og kaffen er varm. Klikk her for kundeservice.

Les mer
Fotballag

Lokalsponsing virker!

Kraftriket Modum og Sigdal ønsker fortsatt å støtte og tilrettelegge for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med kultur og idrett.

I tillegg til barn og unge støtter vi også lokale arrangement, tilstelninger, lag og organisasjoner.

Les mer om Kraftriket Fondet

Les mer

Ansatte i Modum og Sigdal

anita

Anita Skinstad Bjørnsen

Kundekonsulent, Vikersund

+47 992 89 872

anita.bjornsen@kraftriket.no
Ole Kristian

Ole Kristian Hagen

Varmepumpemontør, Vikersund

+47 992 89 843

varmepumpe@kraftriket.no
Sissel G. Heslien

Sissel G. Heslien

Kundekonsulent, Vikersund

+47 992 89 825

sissel.heslien@kraftriket.no
Trond Lindseth

Trond Lindseth

Salgsansvarlig varmepumper, Vikersund

+47 992 89 828

trond.lindseth@kraftriket.no

Aktuelt

Load more