Kjøp elsykkel i din sportsbutikk lokalt med rentefri nedbetaling over strømregningen!

Smart og enkelt

Som strømkunde i Kraftriket kan du kjøpe inntil to elsykler i din sportsbutikk lokalt, med nedbetaling via strømfakturaen over 3 eller 5 år for kun kr. 1,- pr. dag. Er du ikke strømkunde hos oss fra før, kan du selvsagt bli det. Inkludert i nedbetalingen kan du om ønskelig få med sykkellås og hjelm.

Dersom kjøpesum er høyere enn Kr. 19.000,- blir 30% av kjøpesum belastet på første faktura. Priseksempel ved kjøp av elsykkel til en verdi av kr. 18.000,-:  Estimert avdrag pr. mnd i 3 år: kr. 530,- og 5 år: kr. 330,-

Les mer

Hvor og hvordan?

Å kjøpe en el-sykkel med nedbetaling over strømfaktura er enkelt. Besøk din favoritt sportsbutikk i et av våre lokalområder, og velg ut den elsykkelen du ønsker. Spør etter nedbetaling over strømfaktura, og vi ordner resten for deg.

Se komplett liste over aktuelle sportsbutikker under.

 

Gevinstene ved å handle lokalt er mange, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne fordelen. Som din lokale strømleverandør har vi inngått samarbeidsavtale med sportsbutikker i alle våre lokale områder. Våren 2019 er dette våre lokale områder: Modum, Sigdal, Ringerike, Hole og Valdres.

Les mer

Har du spørsmål, kontakt oss:

Sissel G. Heslien

Sissel G. Heslien

Kundekonsulent, avd. Vikersund

+47 992 89 825

sissel.heslien@kraftriket.no
Stine portrett

Stine Bølgenhaugen

Kundekonsulent, avd. Hønefoss

+47 477 03 207

stine.bolgenhaugen@kraftriket.no
marit

Marit Haugen

Kundekonsulent, avd. Fagernes

+47 922 62 203

marit.haugen@kraftriket.no
Chat med oss