Kjøp elsykkel i din sportsbutikk lokalt med nedbetaling over strømregningen!

Smart og enkelt

Som strømkunde i Kraftriket kan du kjøpe inntil to elsykler i en sportsbutikk i våre lokale områder. Med nedbetaling via strømfaktura over 3 eller 5 år tilkommer kun kr. 1,- pr. dag i omkostninger. Er du ikke strømkunde hos oss fra før, kan du selvsagt bli det. Inkludert i nedbetalingen kan du om ønskelig få med sykkel lås og hjelm.

Ved kjøp av elsykkel over kr. 21.280,- (20% av folketrygdens grunnbeløp pr. 01.01.21), blir 35% av kjøpesum belastet på første faktura. Ved kjøp av elsykkel under kr. 21.280,- starter nedbetaling uten ekstra belastning på første faktura.  Eksempel:
Kjøp av elsykkel til en verdi av kr. 18.000,- med nedbetaling i 3 år: avdrag pr. mnd kr. 500,-.
Kjøp av elsykkel til en verdi av kr. 22.000,- med nedbetaling i 3 år: første faktura kr. 7.700,-. Avdrag deretter kr. 397,22 pr. mnd.

Se betingelser ved å klikke her. Betinger godkjent kredittvurdering.

Les mer

Hvor og hvordan?

Å kjøpe en elsykkel med nedbetaling over strømfaktura er enkelt. Besøk din favoritt sportsbutikk i et av våre lokalområder, og velg ut den elsykkelen du ønsker. Spør etter nedbetaling over strømfaktura, og vi ordner resten for deg.

Se liste over aktuelle sportsbutikker under.

 

Gevinstene ved å handle lokalt er mange, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne fordelen. Som din lokale strømleverandør har vi inngått samarbeidsavtale med sportsbutikker i alle våre lokale områder.

Les mer

Har du spørsmål, kontakt oss:

Sissel G. Heslien

Sissel G. Heslien

Kundekonsulent, Vikersund

+47 351 13 023

sissel.heslien@kraftriket.no
marit

Marit Haugen

Kundekonsulent, Fagernes

+47 351 13 018

marit.haugen@kraftriket.no