Kjøp elsykkel i din sportsbutikk lokalt med nedbetaling over strømregningen!

Smart og enkelt

Som strømkunde i Kraftriket kan du kjøpe inntil to elsykler i en sportsbutikk i våre lokale områder. Med nedbetaling via strømfaktura over 3 eller 5 år tilkommer kun kr. 2,- pr. dag i omkostninger. Er du ikke strømkunde hos oss fra før, kan du selvsagt bli det. Inkludert i nedbetalingen kan du om ønskelig få med sykkel lås og hjelm.

Ved kjøp over kr. 23.724,- (som er 20% av folketrygdens grunnbeløp pr. 01.05.23), blir 35% av kjøpesum belastet på første faktura. Ved kjøp under dette beløpet, starter nedbetaling uten ekstra belastning på første faktura. Eksempel:
Kjøp av elsykkel til en verdi av kr. 22.000,- med nedbetaling i 5 år: avdrag pr. mnd kr. 367,-. Kjøp av elsykkel til en verdi av kr. 24.000,- med nedbetaling i 5 år: første faktura kr. 8.400,-. Avdrag deretter kr. 260 pr. mnd.

*Merkostnad ved nedbetaling over 3 år = 2190,-, 5 år = 3650,-. Nedbetaling via strømfaktura betinger godkjent kredittvurdering og det er bindingstid i nedbetalingsperioden.

Se betingelser ved å klikke her. Betinger godkjent kredittvurdering.

Les mer

Hvor og hvordan?

Å kjøpe en elsykkel med nedbetaling over strømfaktura er enkelt. Besøk din favoritt sportsbutikk i et av våre lokalområder, og velg ut den elsykkelen du ønsker. Spør etter nedbetaling over strømfaktura, og vi ordner resten for deg.

Se liste over aktuelle forhandlere under.

 

Gevinstene ved å handle lokalt er mange, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne fordelen. Som din lokale strømleverandør har vi inngått samarbeidsavtale med sportsbutikker i alle våre lokale områder.

Les mer

Har du spørsmål, kontakt oss:

Sissel G. Heslien

Sissel G. Heslien

Kundekonsulent, Vikersund

+47 351 13 023

sissel.heslien@kraftriket.no
marit

Marit Haugen

Kundekonsulent, Fagernes

+47 351 13 018

marit.haugen@kraftriket.no