Om Kraftriket Telemark

Kraftriket Telemark er tidligere Midt-Telemark Energi Strøm, og du finner oss på Ulefoss som før. Du kan ringe oss direkte på telefon 35 94 90 00. Vi brenner for å ta vare på våre lokale kunder, sikre arbeidsplasser lokalt og være en bidragsyter for vekst og utvikling i våre lokale områder.

Vi har fokus på å være tilgjengelig for kundene våre og skape gode kundeopplevelser. Vi skal være konkurransedyktige på pris og tilby fremtidsrettede produkter og tjenester. Du kan for eksempel kjøpe elsykkel hos en lokal forhandler med nedbetaling over strømregningen hos oss. Vi tilbyr også gode løsninger for solcelle og elbillader.

Les mer

Strømkompetanse

Våre dyktige ansatte på Ulefoss har mange års erfaring med strøm. Vi kan derfor love god kundeservice med tilpasset fagkompetanse.

Kraftriket har de siste årene vært helt i toppen av kundetilfredsundersøkelser for vår bransje. Det er hyggelig å vite at vi gjør en god jobb og vi ønsker alltid å bli bedre for våre kunder. Klikk for kundeservice.

Les mer
sponsing

Lokalsponsing virker!

Kraftriket Telemark støtter og legger til rette for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med idrett og kultur lokalt der de bor.

I tillegg til barn og unge støtter vi lokale arrangement, løypelag, tilstelninger lag og organisasjoner. Les mer om våre støtteordninger ved å klikke her

Les mer

Telemark-bedrift med suksess på taket!

Nedbetalingen av solcellene på taket har gått fra 20 år til ferdig nedbetalt i 2030. – Vi skal innrømme at vi hadde flaks. For vår del handlet det like mye om å gjøre et bærekraftig valg. Så gikk strømprisene i været og det ble også økonomisk svært bærekraftig, sier direktøren i Bazeport.

Les mer

Ansatte i Kraftriket Telemark

Anonym

Berit Volleng Sanden

.

+47 957 50 209

berit.sanden@kraftriket.no
anonym

Malin Tranberg

Salgskonsulent, Ulefoss

malin.tranberg@kraftriket.no
anonym

Oddvar Steinhaug

Kraftforvalter

+47 918 27 245

oddvar.steinhaug@kraftriket.no
Anonym

Tone Solvoll Alfheim

Kunderådgiver, Ulefoss

+47 482 09 621

tone.alfheim@kraftriket.no
Postadresse:
Postboks 522, 3504 Hønefoss
Besøksadresse:
Grønvoldvegen 1, 3830 Ulefoss
Load more

Aktuelt