Hvorfor velge en lokal leverandør

Hos oss får du personlig oppfølging av din strømavtale med skreddersydde løsninger og energirådgivning. Vi bestreber å levere transparente avtaler som er lettfattelige og konkurransedyktige. Med nett- og kraft på samme faktura får du en enklere og rimeligere strømregning.  Kjøp strømmen din lokalt – du kan stole på oss!

Kontakt oss

* påkrevde felter

Markedskraft

Du betaler vår innkjøpspris pluss et fast påslag på 2,32 øre/kWh. Innkjøpsprisen vil variere i takt med markedets tilbud og etterspørsel på den nordiske kraftbørsten i ditt leveringsområde. Markedskraft passer for bedrifter som ønsker å følge prissvingningene på kraftbørsen NordPool. Har bedriften timesmåling, får dere uttelling for prissvingningene i løpet av døgnet. Det er ingen volumbegrensning på Markedskraft.

Se priser på Ringeriks-KraftBestill på Ringeriks-Kraft

SpotBedrift

Spotpris + 0,9 øre/kWh + kr. 10,- pr. mnd. Avtalen følger kraftbørsen Nordpool. Timesmålte anlegg følger timesprisene, profilmålte anlegg følger månedsgjennomsnittet med vekting på 0,7 øre/kWh. Passer for små og mellomstore bedrifter. Betinger ikke elektronisk faktura eller forskuddsbetaling. Ingen bindingstid eller fakturagebyr. Alle priser er eks. mva.

Se priser på Valdres EnergiBestill på Valdres Energi

Snakk med en erfaren strømselger

Jørn K. Braathen

Jørn K. Braathen

Salgssjef

+4790894121

jorn.braathen@ves.no
Tine Helen S. Dalen

Tine Helen S. Dalen

Salgskonsulent

+4798430663

tine.dalen@ves.no
Mona Sætre

Mona Sætre

Kundekonsulent

+4799037495

mona.setre@ves.no