Betal ned din varmepumpe over strømregningen

Fordelene med en varmepumpe er mange. Du kan spare både energi og penger, samtidig er det et miljøvennlig valg som gir deg et godt inneklima.

Bor du i et av områdene Valdres, Ringerike, Hole, Modum eller Sigdal kan du kjøpe varmepumpe med nedbetaling over strømregningen. Dette betinger at du har eller inngår en strømavtale med Kraftriket.

Finansiering

For å gjøre det enkelt for deg som strømkunde hos Kraftriket tilbyr vi avbetaling over strømregningen. Du betaler månedlige avdrag, med lav rente, over fem år. Kjøp over 19.900,- krever 35% kontantbeløp som belastes på første faktura. Klikk her for å se betingelser.

Å installere en varmepumpe kan være en smart investering. Som regel går fyringskostnadene ned når du går fra ren elektrisk oppvarming til varmepumpe. Mens du betaler ned på varmepumpen vil strømregningen din være omtrent på samme nivå som før, avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det. Du kan uansett være trygg på at du gjort en god investering, og når nedbetalingstiden er over vil du merke en forskjell på strømregningen samtidig som varmepumpen din har mange gode leveår igjen.

Les mer

Befaring

Har du vurdert å investere i en varmepumpe, men ikke er helt sikker på hvilken type du burde velge eller hvor den skal plasseres for optimal ytelse? Bestill gratis og uforpliktende befaring, og vi eller våre dyktige samarbeidspartnere kan besvare alle dine spørsmål om luft-til-luftvarmepumper.

Les mer

 

 

Chat med oss