Betal ned din varmepumpe over strømregningen

Fordelene med en varmepumpe er mange. Du kan spare både energi og penger, samtidig er det et miljøvennlig valg som gir deg et godt inneklima.

Bor du i et av områdene Valdres, Ringerike, Hole, Modum eller Sigdal kan du kjøpe varmepumpe med nedbetaling over strømregningen. Dette betinger at du har eller inngår en strømavtale med Kraftriket. Les mer under «Befaring» for å finne link til våre samarbeidspartnere som leverer varmepumpen.

Finansiering

For å gjøre det enkelt for deg, tilbyr vi deg som er strømkunde hos Kraftriket avbetaling over strømregningen. Du betaler da i månedlige avdrag, med lav rente, over fem år.

Å installere en varmepumpe kan være en smart investering. Som regel går fyringskostnadene ned når du går fra ren elektrisk oppvarming til varmepumpe. Mens du betaler ned på varmepumpen vil strømregningen din være omtrent på samme nivå som før, avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det. Du kan uansett være trygg på at du gjort en god investering, og når nedbetalingstiden er over vil du merke en forskjell på strømregningen samtidig som varmepumpen din har mange gode leveår igjen.

Les mer

Befaring

Har du vurdert å investere i en varmepumpe, men ikke er helt sikker på hvilken type du burde velge eller hvor den skal plasseres for optimal ytelse? Bestill gratis og uforpliktende befaring, og våre dyktige samarbeidspartnere kan besvare alle dine spørsmål om luft-til-luftvarmepumper.

Les mer

 

 

Chat med oss