Kjøp en robotgressklipper hos en lokal forhandler med nedbetaling over strømregningen!

Smart og enkelt

Som strømkunde i Kraftriket kan du kjøpe en robotgressklipper hos en forhandler i et av våre lokale områder. Med nedbetaling via strømfaktura over 3 eller 5 år tilkommer kun kr. 1,- pr. dag i omkostninger. Er du ikke strømkunde hos oss fra før, kan du selvsagt bli det.

Ved kjøp over kr. 19.971,60 (som er 20% av folketrygdens grunnbeløp pr. 01.01.20), blir 35% av kjøpesum belastet på første faktura. Ved kjøp under kr. 19.971,60 starter nedbetaling uten ekstra belastning på første faktura. Eksempel:
Kjøp av robotgressklipper til en verdi av kr. 18.000,- med nedbetaling i 3 år: avdrag pr. mnd kr. 500,-.
Kjøp av robotgressklipper til en verdi av kr. 20.000,- med nedbetaling i 3 år: første faktura kr. 7.000,-. Avdrag deretter kr. 361,- pr. mnd.

Se betingelser ved å klikke her. Betinger godkjent kredittvurdering.

Les mer

Hvor og hvordan?

Å kjøpe en robotgressklipper med nedbetaling over strømfaktura er enkelt. Besøk en forhandler i et av våre lokalområder, og velg ut den klipperen du ønsker. Spør etter nedbetaling over strømfaktura, og vi ordner resten for deg.

Se liste over aktuelle forhandlere er du under.

 

Gevinstene ved å handle lokalt er mange, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne fordelen. Som din lokale strømleverandør har vi inngått samarbeidsavtale med forhandlere av robotgressklippere i alle våre lokale områder.

Les mer

Hedmarken

SPS Hagemaskiner

Ringerike

Østerdalen

Numedal

Sogn

Telemark

Har du spørsmål, kontakt oss:

marit

Marit Haugen

Kundekonsulent, Fagernes

+47 922 62 203

marit.haugen@kraftriket.no