Gjør strøm enklere!

Med Kraftriket-appen får du full oversikt over strømforbruket ditt, strømpriser, fakturaer og det meste som har med ditt strømabonnement å gjøre.
Kraftriket-appen gir deg FULL kontroll!
app

Strømforbruk

 

Full oversikt over eget strømforbruk. Med kunnskap om når du bruker strøm kan du med enkle grep redusere strømkostnaden din.

app

Flere abonnement

 

Du får alle strømabonnement samlet på ett sted. Du får rask oversikt over forbruket på hytta når du sitter i sofaen hjemme

 

app faktura

Faktura

 

Gir deg til enhver tid oversikt over alle dine fakturaer, både utbetalte og betalte.

 

app

Min Side

 

Gir deg oversikt over kundeforholdet ditt og tilgang til dine samtykker. Du kan enkelt administrere avtaleforholdet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Innlogging

 • Hvordan logger jeg inn?
  Du har to alternativer:
  1. Logg inn med mobilnummer. Du får tilsendt engangskode som du legger inn.  Engangskoden er gyldig i 5 minutter etter at du har mottatt den
  2. Du oppgir ditt kundenummer og din pin kode. Kontakt oss så for du oppgitt din pin kode om du har forlagt den
 • Jeg har flere kundenummer, hvordan logger jeg på?
  Om du har flere kundenummer må du logge inn med kundenummer og pinkoden for hvert av abonnementene. Kontakt oss så får du oppgitt dine pinkoder.
 • Jeg mottar ikke engangskode
  Jeg har lagt inn mitt mobilnummer og mottar ikke engangskode. Det er den som står registrert med strømabonnementet hos oss som må legg inn mobilnummeret sitt. I noen tilfeller kan det være en annen i husstand som står med registrert mobilnummer, og da vil du ikke motta engangskode. I andre tilfeller kan det være at vi ikke har det nyeste mobilnummeret på deg. Kontakt oss så ordner vi dette for deg.

Generelle spørsmål

Strømpris

Forbruk

 • Hvordan kan jeg velge hvilket anlegg jeg vil se strømforbruket på?
  Under hovedsiden på menyen forbruk vises anlegget du får informasjon om øverst i bildet. Har du flere anlegg sveiper du til venstre så får du se neste. Går du inn på forbruk endrer du anlegg øverst med å velge det anlegget du ønsker forbruket på ved å velge det fra nedtrekksmenyen
 • Hvorfor ser jeg ikke strømforbruket for hele året?
  Du får presentert strømforbruket fra det tidspunktet du ble kunde av Kraftriket. Fra januar 2020 fikk Kraftriket ny database og har ikke eldre forbrukstall enn det. Om du ønsker å se mange år tilbake anbefaler vi at du logger deg på Min side for ditt nettselskap.
 • Hva viser strømkostnad?
  Strømkostnad viser kun forbruk av strøm, i tillegg kommer eventuelle månedlig beløp og nettleie.
 • Hvorfor ser jeg ikke mitt live forbruk?
  Liveforbruk er per nå kun tilgjengelig for tidligere Energipilotkunder.
 • Hvorfor viser appen strømforbruk ved strømbrudd?
  Strømforbruk mottar vi fra netteierne på strømmålere. Når strømbrudd inntreffe, stipulerer netteiere et forventet strømforbruk selv om du har vært uten strøm. Forbruket vil bli korrigert og appen vil vise korrekte verdier når vi mottar disse fra netteierne.  

Vi setter stor pris på DIN tilbakemelding

Vi vil gjerne høre fra deg og hva du synes om vår app. Gi oss din tilbakemelding gjennom kontaktskjema i appen. Vi gleder oss til å høre fra deg!