Nasjonal vekst med lokal tilhørighet

Lokal engasjement er selve fundamentet i Kraftriket. Vi ønsker å beholde den lokale tilhørigheten og integriteten, og sammen får vi større muskler og står bedre rustet til å være en god strømleverandør. Vi vil også kunne tilby enda mer konkurransedyktige produkter til deg som kunde.

Vi ønsker å være et alternativ til de store og dominerende selskapene som selger strøm i Norge i dag. Et selskap som gjennom lokal støtte til idrett og kultur tar vare på de lokale verdiene og det unike engasjementet som finnes i vårt langstrakte land.

Hos oss skal du alltid kunne få svar på dine spørsmål, og ha mulighetene til å stikke innom et lokalt kontor der du bor. Vi skal være din troverdige strømleverandør, som kjenner deg som kunde og tilpasser våre løsninger etter dine behov.

Vi satser på morgendagens energiløsninger med fokus på energirådgivning og smarte løsninger. Gjennom tett samarbeid med søsterselskap og nasjonale IT-aktører, vil vi ligge i tet på utnyttelse av de nye smarte målerne og de mulighetene dette gir oss.

Ved å velge Kraftriket vil du bli tatt godt vare på – lokalt der du bor! Nederst på siden ser du alle våre lokale kontorer.