Slik sparer du penger på strømforbruket!

Kast bort mindre, spar mer!

Strømregningen kan bli en bekymring fra fortiden med Eva Smart Strømstyring. Nå kan du enkelt senke kostnadene, skåne miljøet og ha en fullstendig automatisert strømstyring. Vårt samarbeid med Eva Smarthus – et av Norges fremste styringssystem, gir deg gode tilbud på smart strømstyring. -Og i tillegg kan du velge å betale rentefritt over strømregningen din. Kom i gang med Smart Strømstyring i dag!

Kraftriket Strømtips

Eva Smart Strømstyring gjør jobben for deg

 

Eva Smart Strømstyring er en tjeneste som lar deg spare både energi og penger uten å være ekspert på spotpriser og nettleietariffer.

Vi sparer automatisk på dine vegne, så kan du bruke energi på noe annet.

  • Styrer forbruket automatisk til timer av døgnet med lavest strømpris
  • Passer på at du ikke går over på neste trinn for nettleie
  • Sikrer at du ikke overbelaster hovedsikringen
  • Ivaretar komforten

Kom enkelt i gang med Smart Strømstyring

Vi tilbyr to ulike strømstyring pakker, som gjør at du på en enkel og effektiv måte kommer i gang med et smarthus. Vårt fokus er naturlig nok baser på styring av strømforbruk, men når du har installert en av våre pakker, så kan du enkelt bygge ut løsningen til å inkludere smart dørlås, alarm, smarte brannvarslere, smarte varmeovner og sensorer for temperatur i alle rom.

Smarte Strømstyringspakker:

Gjør-det-selv pakken

Smart strømstyring

Inneholder alt du trenger for å komme i gang med et Smarthus oppsett. Pakken installerer du enkelt i hjemmet ditt selv. Du kan velge å betale rentefritt over strømregningen din.

219 kr/mnd

Totalpris 7.888 kroner
Frakt tilkommer

 

Les mer og bestill

ENOVA pakken

 

Automatisk styring av oppvarming av varmtvann og gulvvarme for å bruke mindre strøm når den er dyrest. Pakken kvalifiserer til ENOVA støtte og kan nedbetales rentefritt over 36 måneder.

275 kr/mnd

Totalpris 9.899 kroner
Frakt tilkommer

Les mer og bestill

Rentefri nedbetaling

Som strømkunde i Kraftriket kan du kjøpe en av våre Smart Strømstyringspakker med nedbetaling over din strømfaktura uten ekstra kostnad. Nedbetalingsperioden er 36 måneder.

Er du ikke strømkunde hos oss fra før kan du selvsagt bli det!

Les mer

Eva Smarthus appen

I Eva Smarthus appen kan du sette opp automasjoner som tilpasser seg prisnivået. Du kan sette ditt komfortnivå og her kan du også bestemme hva Eva Smart strømstyring skal få lov til for å spare strøm for deg. Følg med på hvilken effekt strømsparingen har hatt for ditt hjem, og få full oversikt over priser, forbruk og kostnad med eller uten kompensasjon.

Eva Smart Strømstyring passer også på trinnene i nettleien for deg, og hjelper deg til å ikke gå over på neste trinn. I appen har du også oversikt over hvordan du ligger an denne måneden til nå.

Lurer du på noe?

Har du spørsmål – ikke nøl med å ta kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du helt nederst på siden.

Du kan også besøke hjemmesiden til vår samarbeidspartner og leverandør av Eva Smarthus.
Der vil du finne svar på mange spørsmål, artikler om installasjoner og brukerveiledninger.

Klikk her for å gå til Eva Smarthus