Støtte fra Kraftriket Fondet 2020

Bagn IL G 13 var et av lagene som fikk full støtte fra Kraftriket Fondet våren 2020. Støtten skulle gått til leie av minibuss i forbindelse med turneringsdeltagelse i Gøteborg, men grunnet Covid19 ble turen dessverre avlyst. Vi har fått melding fra Bagn IL om at de nå vurderer hva støtten skal gå til, men at innkjøp av utstyr som kommer alle Bagn IL sine lag til gode står høyt på prioriteringslisten. Vi håper støtten kommer godt med uansett hva de lander på!

Om Kraftriket Valdres

Kraftriket Valdres er tidligere ValdresEnergi Strøm, og du finner oss på Fagernes som før. Fra 1. juli 2020 er strømkundene til Sør Aurdal Energi også en del av Kraftriket Valdres. Vi brenner for å ta vare på våre lokale kunder, sikre arbeidsplasser og være en bidragsyter for vekst og utvikling lokalt.

Vi har fokus på å være tilgjengelige for våre kunder og skape gode kundeopplevelser. Vi skal være konkurransedyktige på pris og tilby fremtidsrettede produkter og tjenester. Du kan for eksempel kjøpe elsykkel hos en lokal forhandler med nedbetaling over strømregningen din. Kraftriket tilbyr også gode løsninger for solcelle og elbillader.

Les mer
telefon

Strømkompetanse

Mona har over 10 års fartstid med strøm og strømrelaterte produkter. Vi kan derfor love god kundeservice med tilpasset fagkompetanse.

Kraftriket Valdres har de siste 10 årene blitt målt helt i toppen av kundetilfredsundersøkelser for vår bransje. Det er hyggelig å vite at vi jobber riktig og forbedrer oss for våre kunder. Klikk for kundeservice.

Les mer
korps

Lokalsponsing virker!

Kraftriket Valdres støtter og tilrettelegger for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med kultur og idrett.

I tillegg til barn og unge støtter vi også lokale arrangement, løypelag, tilstelninger, lag og organisasjoner. Les mer om våre støtteordninger ved å klikke her

Les mer

Ansatte i Valdres

Gunhild portrett

Gunhild Rogstad Storsæter

Kundekonsulent, Fagernes

+47 996 90 799

gunhild.storsaeter@kraftriket.no
Jorunn portrett

Jorunn Rosendal

Kundesjef

+47 958 43 282

jorunn.rosendal@kraftriket.no
marit

Marit Haugen

Kundekonsulent, Fagernes

+47 922 62 203

marit.haugen@kraftriket.no
Anonym

Marte Rye

Kundekonsulent, Fagernes

+47 416 34 967

marte.rye@kraftriket.no
mona kraftriket

Mona Sætre

Kundekonsulent, Fagernes

Nina portrett

Nina Stensæter

Kommunikasjonsleder

+47 970 72 431

nina.stenseter@kraftriket.no
Postadresse:
Postboks 522, 3504 Hønefoss
Besøksadresse:
Spikarmoen 16, 2900 Fagernes

Aktuelt

Load more