Få tilgang til en rekke fordeler som strømkunde i Kraftriket!

Eva Smart Strømstyring

Kraftriket kan nå tilby sine kunder produkter for smart styring av hjem med Eva Smarthus, et av de beste styringssystemene i Norge. Samarbeidet gir deg som kunde i Kraftriket gode tilbud for å komme i gang med smart strømstyring.

Les mer

Gode tilbud på mobilabonnement

Via vårt samarbeid med mobilselskapet Chilimobil, kan vi tilby deg svært gode tilbud på mobilabonnement. Med chili blir det mer kraft i Kraftriket!

Les mer
app

Kraftriket-appen

Er du kunde hos oss kan du laste ned Kraftriket-appen. I appen har du blant annet full oversikt over strømforbruket ditt og din strømpris gjennom hele døgnet.

Les mer
Verve kampanje

Vervekampanje

Som strømkunde i Kraftriket kan du verve en venn, eller deg selv (for eksempel hytta) og få kr. 500,- i avslag på din faktura.

Les mer
Handle lokalt med gunstig nedbetaling over strømfakturaen din:
elsykkel

Elsykkel

Gjør deg klar til sommeren med elsykkel fra en forhandler i våre lokalområder. Nedbetaling via strømfakturaen over 3 eller 5 år.

Les mer
Robotklipper husqverna

Robotklipper

Skaff deg nyklipt plen – helt uten slit, med robotklipper fra en forhandler i våre lokalområder. Nedbetaling via strømfakturaen over 3 eller 5 år.

Les mer
Riktig varmepumpe til ditt hjem

Varmepumpe

Skaff deg et godt inneklima med varmepumpe på nedbetaling over strømfakturaen.

Les mer
El-bil lading

Elbillader

Vi tilbyr finansieringsløsning med nedbetaling over strømfaktura.

Les mer

Nyhetsbrev

Flere ganger i året sender vi ut nyhetsbrev med aktuelle saker til alle våre kunder som har samtykket til å motta e-post fra oss. Gi ditt samtykke i Kraftriket-appen eller på Min side.

Gå til Min side