Ringeriks-Kraft Strøm og ValdresEnergi har blitt til Kraftriket. En nasjonal tilbyder av strøm og strømrelaterte produkter og tjenester med fokus på det lokale.

Vi er først og fremst din lokale strømleverandør som gir noe tilbake. Vi bidrar til barn og unge gjennom idrett og kultur, og til lokale arrangement.

Vi er en premissleverandør for det lokale næringslivet gjennom utbygging og tilrettelegging av infrastruktur. Vi har dyktige medarbeidere som fordeler seg på kontorer på Hønefoss og Fagernes. Og ikke minst er vi allerede langt fremme teknologisk, ved å tilby produkter som Elbilstrøm, Elsykkel og EnergiPilot, og å ha flere nye tjenester er under utvikling.

Vi og nærmiljøet vårt har dessuten en lang og fargerik historie. Går vi riktig langt tilbake, er Ringerike en del av norgeshistorien, så langt tilbake den er skrevet. Her samlet de første navngitte kongene rikene som omringet Tyrifjorden. Fullt så lenge har ikke vi holdt på, men til sammen er selskapene våre mer enn 200 år. Metropolene New York, London og Hønefoss var først i verden med elektrisk belysning. På broen over fossen, for å være nøyaktig. Dette skjedde tre år etter at Edison lyktes med den første glødelampa. Det første elektrisitetsverket vårt hadde 50 hestekrefter i 1911.

Vi tar med oss historien og staker nå ut en kurs for å bli en foretrukken nasjonal strømleverandør med fokus på smarte og miljøvennlige energiløsninger.

– El-bil-lader
– Solcelle-paneler
– Batteriløsninger
– Hyttepakker
– El-sykkel
– Smarthus

Ved å velge Kraftriket, vil du bli tatt godt vare på, lokalt der du bor!

 

Juridisk navn, adresse og organisasjonsnr:

Valdres Energi Strøm AS (Kraftriket)
Postboks 522
3504 Hønefoss
Org. nr. 975991512