Kraftriket Fondet - utdeling av midler

Vi fikk inn rekordmange søkere til Kraftriket Fondet i år! På Askøy er det følgende lag/foreninger som er tildelt midler fra Kraftriket Fondet;

  • Askøy Rødekors
  • Askøy basket
  • Askøy drill
  • Askøy vannpolo klubb

Bilder fra overlevering av blomster og midler til de utvalgte søkerne på Askøy.

Om Kraftriket Askøy

Kraftriket Askøy er tidligere Askøy Energi. Kraftriket består av flere lokale strømselskap i Norge, alle med samme fokus – være en bidragsyter for vekst og utvikling lokalt. I tillegg til noen av landets beste strømavtaler tilbyr Kraftriket et bredt spekter av produkter og tjenester for våre kunder på Askøy. Se mer informasjon om overgangen fra Askøy Energi til Kraftriket Askøy ved å klikke her.

NB! For oversikt over fakturaer utsendt før 01.05.2023 må du logge inn ved å klikke her

Har du strømforsikring og ønsker å melde inn skade, sykemelding eller arbeidsledighet kan du klikke her.
Første gang du skal logge inn, blir du spurt om navn, e-post og en access code. Access Code er: Dinskade

Anonym

God strømkompetanse

Våre kundeveiledere har lang erfaring med strøm. Kontakt oss for en hyggelig strømprat!

Kontakt
Kraftriket Fondet

Lokalsponsing virker!

Kraftriket Askøy støtter og tilrettelegger for at våre unge og håpefulle skal kunne drive med kultur og idrett lokalt der de bor.

Les mer

Kjøp varmepumpe rentefritt over strømregningen

En god og effektiv varmepumpe vil betale seg over tid, men er likevel en stor investeringskostnad. Som strømkunde i Kraftriket Askøy får du rentefri nedbetaling over strømregningen.

Les mer

24. desember 2017 var det nøyaktig 100 år siden lyset ble tent på Askøy. Vi ønsker å være lokal strømleverandør i 100 år til!

Vi tror på det nære i form av å bidra til lokal næringsutvikling. Hvert år støtter vi en rekke tiltak for barn og unge i områdene der vi leverer strøm.

Om du ønsker å kjøpe strøm, produsere din egen strøm, ta i bruk smarthusløsninger eller energieffektivisere boligen din, ønsker vi at du skal bruke oss som en god sparringspartner og energirådgiver!

Aktuelt

Load more