Demas med solceller på taket

I forbindelse med investeringen av solceller, inngikk Hønefoss-selskapet Demas en pluss-avtale med Kraftriket. Demas har virkelig gjort en god investering, og vi er svært glade for å kunne bidra til at Demas kan selge «tilbake» overskuddsstrømmen sin på en god måte!

Les mer

Stolpejakten 2022

Det er med stolthet og glede vi for andre år på rad støtter Stolpejakten på Ringerike! I Kraftriket er vi opptatt av aktivitet i våre nærområder, og vi oppfordrer alle til å delta i Stolpejakten. Alle som registrerer samtlige stolper i årets stolpejakt er automatisk med i trekningen av et gavekort på gratis strømforbruk for 5000 kr. Sammen skaper vi energi!

Les mer
anonym

Støtte fra Kraftriket Fondet

Hønefoss Basketballklubb er et av mange lag som har mottatt støtte fra Kraftriket Fondet. Søk om støtte til ditt lag også!

Kraftriket Fondet
Henriette

Spesialkompetanse på strøm

Henriette kan mer enn de fleste om strøm og strømrelaterte produkter. Vi kan derfor love god kundeservice med tilpasset fagkompetanse.

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål om din strømavtale. Hos oss er du alltid hjertelig velkommen, døren er åpen og kaffen er varm. Klikk her for kundeservice.

Les mer

Om Kraftriket Ringerike og Hole

Kraftriket Ringerike og Hole er tidligere Ringerikskraft Strøm. Kraftriket består av flere lokale strømselskap i Norge, alle med samme fokus – sikre arbeidsplasser og være en bidragsyter for vekst og utvikling lokalt.

Samtidig skal vi ha fokus på nærhet til våre kunder, og være en bidragsyter for vekst og utvikling i Ringeriksregionen.

Vi i Kraftriket Ringerike og Hole vil sammen med våre nye kolleger rundt omkring i landet, kunne tilby et bredere spekter av produkter og tjenester for våre kunder.

Les mer

Ansatte Kraftriket Ringerike og Hole

anonym

Guro Johansen

Kundekonsulent, Hønefoss

+47 351 13 005

guro.johansen@kraftriket.no
Henriette portrett

Henriette Henriksen

Bedriftsrådgiver, Hønefoss

henriette.henriksen@kraftriket.no
jørn kraftriket

Jørn K. Braathen

Salgssjef næringskunder

jorn.braathen@kraftriket.no
Tom Larnøy

Tom Larnøy

KAM Storkunde

tom.larnoy@kraftriket.no
Postadresse:
Postboks 522, 3504 Hønefoss
Besøksadresse:
Hvervenmoveien 33, 3511 Hønefoss
Load more

Aktuelle saker og nyheter