Idrettsstrøm er en blanding av prissikring og spotpris, som gir en samlet strømpris hver måned.
 • Blanding av spotpris og prissikring 
 • Samme strømpris hver time, hver dag hele måneden
 • Prisen settes etterskuddsvis innen den 10. i påfølgende måned
 • Månedspris 48,75 kroner
 • Sikringsgrad er 0 – 70% (ofte mindre på sommer og mer på vinter) 
 • Ingen bindingstid
 • For hver kWh du forbruker går 1 øre til ditt idrettslag


Støtt ditt lokale idrettslag! 
Per august 2022 har Idrettsstrøm mer enn 10 000 støttespillere og over 2340 registrerte klubber, som til sammen har generert 15 millioner i idrettsstøtte. Med Idrettsstrøm går 1 øre for hver kWh du forbruker til ditt idrettslag.

Strømavtalen Idrettsstrøm er basert på samme prinsipp som benyttes for store industrikunder. Vi kjøper inn i store strømvolum, forvalter volumet basert på utsiktene fremover og blander dette med spotpriser. På denne måten gir Idrettsstrøm en samlet pris for hver måned som er en blanding av prissikring og spotpris. Prisen er lik hver time, hver dag hele måneden. Prisen settes etterskuddsvis – ca den 10. i påfølgende måned. Løpende prisutvikling kan du følge i Kraftriket-appen hver dag. Vår ambisjon er at vi skal ha en pris som er lavere enn en tilsvarende spotprisavtale over en periode på 3 år, noe prishistorikken viser så langt. Klikk på «Idrettsstrøm» i bestillingsskjemaet for prishistorikk.


Viktig informasjon om din Angrerett
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du BESTILLER en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, fyll ut dette angrerettskjemaet og returnere det til oss. Les også skjema for opplysning om angrerett før du bestiller.

Se våre avtalevilkår

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal

En god avtale for lommeboka og ditt lokale idrettslag!

Med Idrettsstrøm støtter du ditt utvalgte idrettslag, samtidig som du får en god pris på strømavtalen din. Slik vinner både du – og ditt idrettslag!

Les mer

Ofte stilte spørsmål og svar om Idrettsstrøm

 • Hva er Kraft til idretten og Idrettsstrøm?
  Kraft til idretten er et nasjonalt idrettskonsept utviklet av Polar Kraft og videreført til Kraftriket. Kraft til idretten er et konsept utviklet for alle idrettslag i Norge. Produktet som selges er Idrettsstrøm som har en unik egenskap. For hver kWh du som kjøper Idrettsstrøm forbruker, går et øre til et valgfritt idrettslag. Så lenge idrettslaget er registrert under 1200 idrett i frivillighetsregisteret kan det motta støtte. Klikk her for å lese mer om konseptet Kraft til idretten og hva som er generert av midler til idrettslag i Norge.
 • Er prisen konkurransedyktig?
  Prisen på Idrettsstrøm er absolutt konkurransedyktig, prissjekken som vi har gjennomført viser at hele 86 % tjener på å bytte til Idrettsstrøm.
 • Kan bedrifter kjøpe Idrettsstrøm?
  Alle bedrifter i hele Norge kan kjøpe Idrettsstrøm, og det finnes både stor og små bedrifter som kjøper Idrettsstrøm. Noen bedrifter som gir 100 kroner, mens andre bedrifter gir over 100 000 kroner i årlig idrettsstøtte til sitt valgte idrettslag. Vi i Kraft til idretten teamet gjør ofte sammenligninger og har dialogen mot bedriften dersom idrettslaget ønsker det.
 • Hvor mye gir jeg i Idrettsstøtte i året?
  Med Idrettsstrøm gir du 1 øre pr kWh du forbruker av strøm til valgt idrettslag. Bruker du 20 000 kWh gir du 200 kroner, bruker du 30 000 kWh i året vil beløpet være 300 kroner. En gjennomsnittlig enebolig gir ca 250 kroner i året. Det som vil påvirke forbruket er antall medlemmer i husstanden, boligens størrelse og standard osv.
 • Hvor kan jeg sjekke hvor mye laget fikk?
  På Krafttilidretten.no vil du alltid kunne sjekke hvor mye ditt idrettslag har mottatt, telleren oppdateres månedlig. Telleren viser hvor mye ditt idrettslag har fått i støtte inneværende år, og den viser totalt på alle år. Telleren viser også antall støttespillere og ambassadører, samt hvilken plassering ditt lag har blant andre klubber.
 • Hvordan kan mitt lag få støtte?
  Hvordan laget ditt kan få støtte er enkelt forklart; skaffer ditt idrettslag seg støttespillere i form av privatpersoner eller bedrifter vil dette kunne bidra til  forutsigbare årlige inntekter. Her finner du noen tips til hvordan ditt idrettslag kan lykkes.
 • Når utbetales Idrettsstøtten?
  Idrettsstøtten utbetales årlig til alle idrettslag med over 1000 kroner oppspart. Utbetalingen skjer i løpet av februar året etter at støtten er opptjent.

Kraft til idretten

Idrettsstrøm er strømproduktet til konseptet «Kraft til idretten» og er et landsdekkende tilbud. Kraft til idretten er samarbeid mellom Kraftriket og Polar Kraft. Med Idrettsstrøm fra «Kraft til idretten» får du en god strømavtale samtidig som du støtter ditt utvalgte idrettslag, dette er vinn-vinn for alle.