Her kan du sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal

Inkludert i strømavtalen:
 • Gratis app som gir deg full kontroll
 • For hver kWh du forbruker går 1 øre til ditt idrettslag!
 • Samme strømpris for hver time, hver dag, gjennom hele måneden
 • Prisen settes etterskuddsvis, innen den 10. i påfølgende måned
 • Ingen bindingstid – ingen bruddgebyr
 • Elektronisk faktura gebyrfritt/ Papirfaktura 69 kr
 • Avtalen gjelder kun for privatkunder og forutsetter godkjent kredittvurdering

Se historiske priser her

Støtt ditt lokale idrettslag! 

Per august 2022 har Idrettsstrøm mer enn 10 000 støttespillere og over 2340 registrerte klubber, som til sammen har generert 15 millioner i idrettsstøtte. Med Idrettsstrøm går 1 øre for hver kWh du forbruker til ditt idrettslag.


Hvordan prises avtalen?

Enkelt forklart er Idrettsstrøm en kombinasjon av forhåndskjøpt strøm og spotpris. Dette gir en samlet, flat strømpris gjennom hele måneden, hvor prisen først er kjent etter at måneden er over.

Avtalen prissettes på en todelt måte;

 1. Den ene delen består av forhåndskjøpt strøm. Dette betyr at Kraftriket forvalter/administrerer deler av månedsprisen på strømregningen din.
 2. Den andre delen følger spotprisen og markedsutviklingen for hver måned.

Dette påvirker prisen på Idrettsstrøm:

 • Vår kostnad for innkjøp av strøm
 • Positiv eller negativ avkastning på strømmen vi har kjøpt inn
 • Kostnader ved kjøp av elsertifikat

Et prisestimat for hvordan månedsprisen ligger an til å bli kan ses i appen vår og på Min Side. Du kan også se prisestimat ved å klikke på «Idrettsstrøm» i bestillingsboksen over. Vår oversikt over historiske priser kan også gi en pekepinn på forventet pris.


Viktig informasjon om din Angrerett
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du bestiller en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, kan du fylle ut dette angrerettskjemaet og returnere det til oss. Les også skjema for opplysning om angrerett før du bestiller.

Se våre avtalevilkår

En god avtale for lommeboka og ditt lokale idrettslag!

Med Idrettsstrøm støtter du ditt utvalgte idrettslag, samtidig som du får en god pris på strømavtalen din. Slik vinner både du – og ditt idrettslag!

Ofte stilte spørsmål og svar om Idrettsstrøm

 • Hva er Kraft til idretten og Idrettsstrøm?
  Kraft til idretten er et nasjonalt idrettskonsept utviklet av Polar Kraft og videreført til Kraftriket. Kraft til idretten er et konsept utviklet for alle idrettslag i Norge. Produktet som selges er Idrettsstrøm som har en unik egenskap. For hver kWh du som kjøper Idrettsstrøm forbruker, går et øre til et valgfritt idrettslag. Så lenge idrettslaget er registrert under 1200 idrett i frivillighetsregisteret kan det motta støtte. Klikk her for å lese mer om konseptet Kraft til idretten og hva som er generert av midler til idrettslag i Norge.
 • Er prisen konkurransedyktig?
  Prisen på Idrettsstrøm er absolutt konkurransedyktig, prissjekken som vi har gjennomført viser at hele 86 % tjener på å bytte til Idrettsstrøm.
 • Kan bedrifter kjøpe Idrettsstrøm?
  Alle bedrifter i hele Norge kan kjøpe Idrettsstrøm, og det finnes både stor og små bedrifter som kjøper Idrettsstrøm. Noen bedrifter som gir 100 kroner, mens andre bedrifter gir over 100 000 kroner i årlig idrettsstøtte til sitt valgte idrettslag. Vi i Kraft til idretten teamet gjør ofte sammenligninger og har dialogen mot bedriften dersom idrettslaget ønsker det.
 • Hvor mye gir jeg i Idrettsstøtte i året?
  Med Idrettsstrøm gir du 1 øre pr kWh du forbruker av strøm til valgt idrettslag. Bruker du 20 000 kWh gir du 200 kroner, bruker du 30 000 kWh i året vil beløpet være 300 kroner. En gjennomsnittlig enebolig gir ca 250 kroner i året. Det som vil påvirke forbruket er antall medlemmer i husstanden, boligens størrelse og standard osv.
 • Hvor kan jeg sjekke hvor mye laget fikk?
  På Krafttilidretten.no vil du alltid kunne sjekke hvor mye ditt idrettslag har mottatt, telleren oppdateres månedlig. Telleren viser hvor mye ditt idrettslag har fått i støtte inneværende år, og den viser totalt på alle år. Telleren viser også antall støttespillere og ambassadører, samt hvilken plassering ditt lag har blant andre klubber.
 • Hvordan kan mitt lag få støtte?
  Hvordan laget ditt kan få støtte er enkelt forklart; skaffer ditt idrettslag seg støttespillere i form av privatpersoner eller bedrifter vil dette kunne bidra til  forutsigbare årlige inntekter. Her finner du noen tips til hvordan ditt idrettslag kan lykkes.
 • Når utbetales Idrettsstøtten?
  Idrettsstøtten utbetales årlig til alle idrettslag med over 1000 kroner oppspart. Utbetalingen skjer i løpet av februar året etter at støtten er opptjent.

Kraft til idretten

Idrettsstrøm er strømproduktet til konseptet «Kraft til idretten» og er et landsdekkende tilbud. Kraft til idretten er samarbeid mellom Kraftriket og Polar Kraft. Med Idrettsstrøm fra «Kraft til idretten» får du en god strømavtale samtidig som du støtter ditt utvalgte idrettslag, dette er vinn-vinn for alle.