Nå lanseres Idrettsstrøm fra Kraftriket!

Slik vinner både du – og ditt idrettslag!

Idrettsstøtten fra Kraft til idretten er en moderne form for dugnad. Foreldre, tanter, onkler, besteforeldre, ildsjeler og støttespillere – absolutt alle kan bidra med penger til idretten uten å gjøre annet enn å bruke strøm – og det gjør vi jo uansett.

Alle som vil støtte sitt idrettslag, kjøper helt enkelt strømproduktet «Idrettsstrøm» fra Kraftriket og oppgir hvilken klubb de vil støtte. Da går 1 øre per kWh strøm man bruker til det idrettslaget man ønsker.

 

fastpris strømBestill Idrettsstrøm herfastpris strøm

 

Blanding av spot og fastpris

Strømavtalen Idrettsstrøm er en blanding av en spotavtale og en fastprisavtale, og bygger på de samme prinsippene som grasrotandelen.

For alle som ønsker det, gjennomfører vi en prissjekk; enkelt og greit ved at folk sender inn et bilde av strømregningen (prissjekk@krafttilidretten.no). 86 prosent av prissjekkene som er utført, viser at kunden faktisk får billigere strøm gjennom Idrettsstrøm. I tillegg støtter han eller hun det lokale idrettslaget. Fastbeløp per måned er på kun kroner 48,75 per måned, inkludert merverdiavgift. Idrettsstrøm har ingen bindingstid, slik at du når som helst kan velge å avslutte kundeforholdet.

Populært konsept

Idrettsstrøm er strømproduktet til konseptet «Kraft til idretten» og er et landsdekkende tilbud. Over 2000 klubber er registrerte mottakere med rundt 10 000 støttespillere. Pr Januar 2022 er det utbetalt nærmere 13 millioner kroner til idrettslagene. Med Idrettsstrøm får du en god strømavtale samtidig som du støtter ditt utvalgte idrettslag, dette er vinn-vinn for alle.

 

fastpris strømBestill Idrettsstrøm herfastpris strøm

 

Lokal bidragsyter

Kraftriket har alltid vært opptatt av å bidra i lokalsamfunnene og Kraft til idretten er et konkret eksempel på dette. Samtidig er vi samarbeidspartner for mange lag, foreninger og kulturarrangementer. Vi hyller lokale ildsjeler som bidrar lokalt for å skape bolyst.

 

Også for bedrifter

Det er ikke bare privatpersoner som kan ha Idrettsstrøm. Også bedrifter kan tegne en slik avtale.

Slik vinner både du – og ditt idrettslag!