Strømkunde i Valdres: superenkel kontroll på strømforbruket i heimen!

Britt Røn, en av våre strømkunder i Valdres, har brukt Kraftriket-appen en god stund og kan fortelle om en først og fremst nyttig, men også morsom og interessant brukeropplevelse.

-Jeg synes det er veldig interessant å følge med på forbruket i heimen, og jeg opplever at jeg har blitt mye mer bevisst på strømforbruket vårt enn jeg var før. I tillegg synes jeg det er gøy med apper og duppedingser som «gir meg noe», så Kraftriket-appen er midt i blinken for meg, sier en fornøyd Britt Røn.

 

Lavere strømregning

Britt Røn forteller at hun sjekker Kraftriket-appen flere ganger i uka, og gjerne daglig. – Jeg følger med på timeprisen på strøm og lar prisen avgjøre når jeg for eksempel setter bilen på lading eller setter i gang vaskemaskina. – Dette har ført til at vi bruker strømmen til andre tider på døgnet enn vi gjorde tidligere. Jeg vil faktisk påstå at mer bevissthet rundt forbruk og strømpris har gitt oss lavere strømregninger enn vi normalt ville hatt, sier en fornøyd Britt Røn, som mer enn gjerne anbefaler Kraftriket-appen til andre.

timepris i Kraftriket-appen

Redusert strømfaktura: Britt Røn har redusert sin strømfaktura ved å følge med på timeprisen på strøm, og la prisen avgjøre når hun lader bilen eller setter på vaskemaskina.

 

Varsling ved høyt strømforbruk

I Kraftriket-appen finnes en tjeneste som heter LIVE. LIVE gir deg ditt strømforbruk i sanntid, som betyr at du kan se hvor mye strøm du bruker akkurat her og nå. Med LIVE får du i tillegg varsling når du bruker mye strøm. Da kan du enkelt følge med og sette i gang tiltak som gjør at strømregningen din reduseres. LIVE-tjenesten bestiller du i Kraftriket-appen.

 

Klikk her for å lese mer om LIVE

 

Verdifull tjeneste for å redusere nettleien

Ny nettleiemodell premierer energieffektivisering og jevnt strømforbruk. I praksis betyr det at om du bruker mye strøm samtidig, som for eksempel lader elbilen, samtidig som du lager mat og setter på en vaskemaskin, vil du få en strømtopp. Strømtoppen vil kunne «straffe» deg ved at du får en høyere nettleie.

Britt Røn forteller at hun ser stor verdi i LIVE-tjenesten med ny nettleiemodell i Valdres. – Jeg har ikke lyst til å betale mer i nettleie enn jeg må. Jeg vil bruke LIVE tjenesten med varsling for å unngå høye strømtopper, og på den måten få en lavere nettleie, sier Røn.

LIVE i Kraftriket-appen

Tjenesten LIVE i Kraftriket-appen viser ditt forbruk i sanntid, og varsler deg når du bruker mye strøm på en gang.

 

Smart lading av elbil i Kraftriket-appen

Smartlading gir deg lavere ladekostnader fordi tjenesten sørger for å lade bilen din i timene med rimeligst strømpris.

Smartlading styres enkelt fra Kraftriket-appen, og du setter selv tidspunkt for når bilen skal være ferdig ladet, og hvor mye batteriprosent den skal ha.

Her kan du lese mer om smartlading i Kraftriket-appen.

 

smartlading

Smartlading bestiller du enkelt i Kraftriket-appen.