zaptec elbillader

Zaptec home elbillader

Norskprodusert og smart hjemmelader. Installasjon tilbys kun i Ringeriksregionen i samarbeid med Kople. I andre områder tilbyr vi finansieringsløsning med nedbetaling over strømregning, og du må selv kontakte en installatør som tilbyr hjemmelader.

Laderen kan benyttes mot alle typer elbiler og hybridbiler. Tilkobling mot 4G og app for tilgangskontroll, styring og forbruksdata. Leveres med utstyr som gjør at ladeeffekt tilpasses kapasitet i sikringsskap. Kan utvides til å lade 3 biler samtidig.

Løsningen nedbetales over strømregningen over 36 eller 60 måneder.
Nedbetaling over 5 år kr 269,- pr mnd.
Nedbetaling over 3 år kr 444,- pr mnd.

Nedbetalingsgebyr på 1 kr/dag tilkommer.

Installasjon tilbys kun i Ringeriksregionen i samarbeid med Kople. I andre områder tilbyr vi finansieringsløsning med nedbetaling over strømregning – du må selv kontakte en installatør som tilbyr hjemmelader.

Oppgitte priser er inkludert grunninstallasjon. Totale kostnader over kr 19.900,- krever 35% kontant oppgjør. Dette faktureres på første faktura etter installasjon.

Installasjon utføres av vårt søsterselskap Kople. Eventuelle tekniske avklaringer, installasjonsdato og videre dialog etter bestilling vil være med installatør.

Bor du i Ringeriksregionen og ønsker elbillader med kontant betaling, kontakt Kople direkte.

 

    Jeg ønsker nedbetaling i 3 år. Total merkostnad kr 1.095,- Jeg ønsker nedbetaling i 5 år. Total merkostnad kr 1.825,- Jeg bor ikke i Ringeriksområdet, og ordner installatør selv. *Jeg samtykker til betingelsene og forstår hva som inngår i grunninstallasjonen.


    * påkrevde felter. Hvis betalingsordning ikke velges aktiveres 3 års nedbetaling.