Ny direktør i Kraftriket fra 01.01.2020

Kraftriket har etter en grundig prosess med hele 36 søkere ansatt Anders Kvamme som ny direktør.

Anders Kvamme har bakgrunn som sivilingeniør fra NTNU og har en Master of Management fra BI. Han jobber i dag som prosjektdirektør i forlagskonsernet Aschehoug.

Kvamme har hatt flere lederroller i ulike kunnskapsorganisasjoner og har jobbet mye med utvikling av strategi, organisasjon og medarbeidere på flere nivå. Han har jobbet med virksomheter av ulik størrelse fra start-ups til store virksomheter innenfor energi, media, teknologi og handel. Som leder og rådgiver i ulike roller har han hatt ansvar for forretningsutvikling, vekststrategi, oppkjøp og andre utviklings og -endringsprosesser.

Anders Kvamme er født i 1974 og er bosatt med familie i Oslo. Han tiltrer stillingen som direktør i Kraftriket pr. 01.01.2020 og vil få en sentral rolle i videre utvikling av virksomheten.

Kraftriket har 40.000 strømkunder og eies av ValdresEnergi, Ringerikskraft og Midtkraft. Vi har i dag 16 ansatte fordelt ved lokale avdelinger på Fagernes, Hønefoss og Vikersund. Flere eierpartnere er på vei inn i Kraftriket. Som direktør i Kraftriket vil Kvamme være mye på farten mellom de ulike lokale avdelingene.

Vi satser lokalt for å bygge en nasjonal strømaktør. Kraftriket gir tilbake til lokalsamfunnet ved å støtte kultur, idrett og arrangement. Vi tilbyr allerede en rekke tilleggstjenester og produkter, som elbillader, varmepumper og elsykler med nedbetaling over strømfaktura.