Kraftriket Hedmarken har solgt 7500 varmepumper i innlandet!

Luft til luft varmepumpen utnytter energien i uteluften og varmer opp, eller kjøler ned luften innendørs. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Vi er opptatt av kvalitet og kompetanse og er forhandler av kjente merkevarer. Kraftriket Hedmarken har egne servicemontører med lang erfaring og de sertifiseringene som er påkrevet. Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring. Ønsker du nedbetalingsavtale, ordner vi det. Når du kjøper varmepumpe av oss, skal du være sikker på du får de riktige rådene!

Gratis befaring  Bestill service

Gratis befaring

Alle hus er forskjellige, derfor mener vi det er viktig at vi gjør en befaring for å sikre at du får riktig pumpe, tilpasset ditt oppvarmings eller kjølebehov.

Prisen på varmepumper varierer med type og størrelse, men også hvordan den skal monteres og hva som skal følge med.

Vi ønsker derfor å gjennomføre en kostnadsfri befaring der pumpen skal monteres.

Bestill gratis befaring

Nedbetaling over strømfaktura

En god og effektiv varmepumpe vil betale seg over tid, men er likevel en stor investeringskostnad. Om du ikke har mulighet til å betale varmepumpen kontant tilbyr vi nedbetaling over strømregningen. Kontakt oss for å finne ut hva pumpen som passer best for ditt hus vil koste pr. mnd med nedbetaling. Merkostnad ved nedbetaling er kun kr. 2,- pr. dag.

Våre varmepumper:

 

 

 

 

A+++
Mitsubishi Kaiteki - safirsort

Mitsubishi Kaiteki (6,6)

Ypperste kvalitet og prisvinnende design fra Mitsubishi varmepumper. Mitsubishi Kaiteki er en energieffektiv og stilren modell som gir varme­kapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov.

Les mer
A++
Panasonic NZ varmepumpe

Panasonic NZ 25 og 35 VKE (6,0)

Gir behagelig varme året rundt
Ny miljøvennlig kjølegass, R 32
Fint design
Innedelen avgir nesten umerkelige 19dB(A).
NZ 25 ( 6,0)
NZ35 (7,2)
Vedlikeholdsvarme (+8/+10 grader)
Kompatibel med internettstyring
Besparelse A++

Les mer
A++
Panasonic NZ varmepumpe

Panasonic NZ 50 VKE ( 8,2)

En veldig kraftig varmepumpe.
Passer i større rom, feks på lager/næringsareale.
Den sirkulerer mye luft.
Lavt støynivå
Energiklasse A++
Sterk varmepumpe

Les mer
A++
Panasonic Z35 UFEA gulv (6,2)

Panasonic Z25 UFEA (6,2)

Med nye Nanoe X luftrensesystem får du uovertruffen virkningsgrad ( A+++ ) og komfort, kombinert med et banebrytende design og ny trådløs kontroll.

Les mer
A++
Panasonic Z35 UFEA gulv (6,2)

Panasonic Z35 UFEA gulv (6,2)

Med nye Nanoe X luftrensesystem får du uovertruffen virkningsgrad ( A+++ ) og komfort, kombinert med et banebrytende design og ny trådløs kontroll.

Gulvmodeller er enkle å integrere blant hjemmets dekorasjoner. Denne kan også bygges inn i veggen.

Les mer

Hvorfor varmepumpe?

Å gå til innkjøp av en varmepumpe er først og fremst en god investering. En varmepumpe sørger ikke bare for godt og komfortabelt inneklima, men også for at du får opp til fem ganger så mye varme for pengene.

En varmepumpe gir deg en kraftig oppvarming sett i forhold til energien som tilføres. Dette fordi varmepumpen utnytter energien som allerede finnes lagret i våre omgivelser.

Les mer

I leveringen fra Kraftriket Hedmarken er følgende standard i monteringen:

  • Montering av innedel og utedel inklusiv komponentene som er nødvendige for å montere utedelen. I hovedsak veggbraketter og vibrasjonsdempere. Vi leverer også bakkestativ. Isolerte kobberrør som forbinder ute- og innedel, strømkabel samt plastkanaler som beskytter kobberrørene og strømkabelen. Vi leverer det som trengs for monteringen i den prisen vi gir kunden.
  • Hos oss er demontering av gammel pumpe med i prisen, samt transport av både den nye og den gamle pumpa.

Service på varmepumpe

Vi utfører service på Mitsubishi, Toshiba og Panasonic varmepumpe. Service bør man ta annenhvert år og den tar ca 1,5 time.

Bestill service