Fem gode grunner til å velge varmepumpe

En effektiv varmepumpe gir deg mer enn bare behagelig inneklima – den sparer energi, er miljøvennlig og brukervennlig.

 

Er du nysgjerrig på å anskaffe en varmepumpe? Hos oss kan du kjøpe varmepumpe med nedbetaling over strømregningen – helt rentefritt! Prøv gjerne vår sparekalkulator som viser ditt sparepotensiale ved å investere i en varmepumpe. Klikk her for å gå til sparekalkulatoren.

Her er fem gode grunner til hvorfor det er en klok beslutning å investere i en varmepumpe:

 

1. Kutt energikostnadene dine

Varmepumper gir deg mer varme for hver krone du bruker, med inntil fem ganger så mye varme som vanlige elektriske oppvarmingsmetoder. Besparelsene kan variere avhengig av flere faktorer, som boligens størrelse, isolering, klima og ditt generelle energiforbruk.

 

2. Et bærekraftig valg

Varmepumper er miljøvennlige. De bruker energien fra omgivelsene effektivt og gir deg en oppvarmingsmetode som sparer strøm. Ved å erstatte elektrisk oppvarming hjelper du også med å redusere det lokale strømforbruket.

 

3. Komfort og enkelhet

Varmepumper gir deg en jevn og behagelig innetemperatur uten mye vedlikehold. Våre varmepumper har kraftige kompressorer som fungerer i temperaturer ned til 30 minusgrader. Du kan til og med styre mange modeller fra telefonen din.

 

4. Bedre inneklima

Varmepumper fungerer som effektive luftrensere, noe som gir deg et bedre inneklima. Dette er spesielt gunstig for personer med astma og allergier.

 

5. Kjøling på de varmeste dagene

De fleste varmepumper kan også brukes til kjøling, og gir deg muligheten til å holde det komfortabelt på de varmeste sommerdagene med minimalt energiforbruk. Så ikke bekymre deg for hetebølgene – din varmepumpe har det under kontroll!

 

Klikk her for å gå til varmepumper.

varmepumpe

EFFEKTIV: En god varmepumpe gir deg mer varme, og kjøling, for pengene.

Har du spørsmål om våre varmepumper?

Kraftriket tilbyr ferdig monterte varmepumper som kan nedbetales rentefritt over strømregningen. Vi tilbyr tre ulike modeller, fra Mitsubishi og Panasonic.
Lurer du på hva slags varmepumpe som kan passe for ditt hjem, eller vil du vite mer om våre varmepumper?

Kundesenteret vårt hjelper deg gjerne, og du treffer våre rådgivere på både telefon, mail og chat.