KUTT STRØMREGNINGEN MED CHILISTRØM OG LIVE    chili + strøm

Som kunde i Chilimobil kan du bestille en av våre beste strømavtaler: Chilistrøm

I tillegg får du vår tjeneste LIVE til svært redusert pris! Med LIVE kan du følge ditt strømforbruk i sanntid.
– Sanntidsmåler 50% rabatt: kun kr 349,50
– Gratis mnd. avgift i tre måneder
– Frakt kr 99,-

Les mer om Chilistrøm

LIVE

LIVE gir deg innsikt i ditt strømforbruk i sanntid. Bruker du mye strøm så varsler vi deg. Du setter selv maksgrense for ditt forbruk. Med LIVE vil du bli mer bevisst eget strømforbruk og kan enkelt sette i gang tiltak for å redusere strømregningen din. Den billigste strømmen er tross alt den du ikke bruker!

Sanntidsmåler
For at LIVE skal fungere trenger du en sanntidsmåler som enkelt kobles til din strømmåler.

Redusert pris for deg som er kunde i Chilimobil:
 • Sanntidsmåler etableringskostnad kun kr 349,50. Ordinær pris kr 699,-
 • Gratis månedsavgift i tre måneder. Ordinær pris kr 39,- per måned
 • Frakt kr. 150,-

Klikk her for å lese mer om LIVE

Klikk her for å se vilkår

LIVE

Chilistrøm

Chilistrøm er en av markedets beste strømavtaler, og er forbeholdt kunder i Chilimobil.

Med Chilistrøm i stikkontakten betaler du timespot + KUN 1,5 øre/kWh og kr. 49,-/måned.

Prisdetaljer: 1,5 øre/kWh dekker våre innkjøpskostnader inkludert elsertifikat og kr. 49,-/måned dekker administrasjon og fortjeneste.

Totalkunderabatt
Har du flere strømabonnement blir Chilistrøm enda mer lønnsom. Med totalkunderabatt betaler du kun ett månedsbeløp, uavhengig av hvor mange strømabonnement du har.

Det betyr at med Chilistrøm levert både til boligen din og hytta betaler du totalt kun kr. 49,- i månedsbeløp for begge abonnement.

Klikk her for å lese mer om Chilistrøm

Klikk her for å se vilkår

 

chilistrøm

Spicy Kundefordeler

Få flere fordeler enn «bare» en god strømavtale:

 • Kraftriket-appen – enklere kundeforhold og unikt verktøy til å redusere strømregningen ved å følge med på pris og forbruk
 • Solcelle – gode og skreddersydde løsninger
 • Gunstig nedbetalingsavtale over strømregningen på varmepumpe, elsykkel, elbillader og robotgressklipper
Se alle kundefordeler

Bestilling av strømavtale

 • Hva er en timespotavtale?
  Timespotavtale er normalt sett den mest gunstige type strømavtale over tid, og du faktureres for ditt faktiske strømforbruk time for time. Med timespotavtale har du større mulighet til å påvirke strømregningen din ved å bruke strøm på deler av dagen hvor strømprisen er billigere. Prisen bestemmes av børsen Nord Pool hver eneste time, i tillegg kommer påslag og månedlig fastbeløp. I Norge har vi ulike prisområder og du blir fakturert for prisen som tilhører ditt prisområde.
 • Hva er elsertifikater?
  Fra 1. januar 2012 ble det innført elsertifikatplikt på kraftleveranser i Norge i likhet med Sverige som har hatt dette siden 2003. Elsertifikatordningen skal bidra til økt produksjon av kraft fra fornybare energikilder. Målsettingen er 26,4 TWh ny fornybar årlig kraftproduksjon til sammen i Norge og Sverige innen 2020. Hva betyr dette for deg som kunde? Som din strømleverandør er vi satt til å kreve inn elsertifikater på vegne av Staten. Prisen på elsertifikater vil variere, ettersom de omsettes i et åpent marked. Elsertifikatsystemet har fungert i Sverige siden 2003. Basert på prisanslag derfra forventes det at en normalhusholdning må betale ca 0.8-1 øre/kWh eks. mva. Det er vanskelig å si hva priskonsekvensene blir på sikt, fordi den økte kraftproduksjonen kan føre til et overskudd av elektrisitet, noe som igjen kan presse strømprisene ned. Hvorfor elsertifikater? Norge og Sverige har inngått en avtale om å starte et felles marked for elsertifikater fra 2012-2035. Dette gjør landene for å fremme utbyggingen av til sammen 26,4 TWh fornybar energi. Alle nye produsenter av fornybar energi, som vannkraft, vindkraft og bioenergi, kan få selge slike sertifikater. Elsertifikatene omsettes på et marked og blir en ekstra inntektskilde for produsenter av fornybar energi, i tillegg til strømprisen. Dermed stimuleres utbygging av ny "grønn" kraft. Hvem kjøper elsertifikater? Det er vi som strømomsettere som er pålagt å kjøpe elsertifikater på vegne av våre strømkunder. Dette gjelder alle husholdninger, unntatt de som i dag har fritak fra elavgift. Vanlige husholdnings- og bedriftskunder skal ikke selv kjøpe elsertifikater. Det blir i stedet inkludert i strømprisen, slik at kraftleverandør kjøper elsertifikatene. Myndighetene har bestemt hvor mye ny kraft med sertifikater kraftleverandørene må kjøpe. Det første året skal 3% av omsetningen ha elsertifikat, stigende til 18% i 2020. Deretter fallende prosentandel igjen til null i 2035. Når kraftleverandørene viderefakturerer elsertifikatkostnadene til sine kunder, skal kostnader som følger av elsertifikatplikten inkluderes i prisen ved fastpris- og variable kontrakter, og i påslaget ved spotpriskontrakter.
 • Hvor finner jeg målepunkt ID?
  Målepunkt ID finner du på strømfaktura/nettleiefaktura. Målepunkt ID er identifikasjonsnummeret til strømanlegget ditt. Målepunkt ID består av av 18 sifre, og de første sifrene er alltid 7070575000, mens de resterende 8 er unike. Du finner ikke dette nummeret på strømmåleren din.
 • Hvor finner jeg målernummeret mitt?
  Du kan finne målernummeret ditt på strømmåleren din eller på en tidligere strømfaktura/nettleiefaktura.

Om Kraftriket

Kraftriket er en nasjonal leverandør av strøm med lokal tilhørighet. Du finner oss flere ulike steder i Sør-Norge.

Vi er opptatt av gode kundeopplevelser og skal ta vare på alt det positive som ligger i det å være en lokal strømleverandør, med nærhet til kundene og lokalmiljøet. Det er en stor glede for oss å kunne gi noe tilbake, som ved å støtte aktiviteter for barn og unge.

Kontakt oss

anita

Anita Skinstad Bjørnsen

Kunderådgiver, Vikersund

+47 351 13 001

anita.bjornsen@kraftriket.no
anonym

Guro Johansen

Kunderådgiver, Hønefoss

+47 351 13 005

guro.johansen@kraftriket.no
Anonym

Marte Rye

Kunderådgiver, Fagernes

+47 351 13 019

marte.rye@kraftriket.no