Med Idrettsstrøm Bedrift kan din bedrift støtte lokal idrett – uansett hvor, i Norge.

Få en av landets beste strømavtaler, samtidig som ditt utvalgte idrettslag får økonomisk støtte fra din bedrifts strømforbruk.

 • Prisen er en blanding av spot- og fastpris
 • Ingen bindingstid*
 • Dobbel fordel – for hver kWh går 1 øre til ditt utvalgte idrettslag

*Ved et forventet årsforbruk på over 250 000 kWh har avtalen binding inneværende år + neste kalenderår og fornyes ved hvert årsskifte.

Se vilkår

Lokal idrett i fokus

Per januar 2023 har Idrettsstrøm mer enn 10.000 støttespillere og 2500 registrerte klubber, som til sammen har generert nærmere 16 millioner i idrettsstøtte.

En god avtale for bedriften og ditt lokale idrettslag!

Avtalen er en blanding av en spotavtale og en fastprisavtale. Prisen på Idrettsstrøm settes etterskuddsvis ca. den 5. i påfølgende måned. Med Idrettsstrøm støtter du ditt utvalgte idrettslag, samtidig som du får en god pris på strømavtalen. Slik vinner både din bedrift – og ditt idrettslag!

Les mer

Ofte stilte spørsmål og svar om Idrettsstrøm

 • Hva er Kraft til idretten og Idrettsstrøm spot?
  Kraft til idretten er et nasjonalt idrettskonsept utviklet av Polar Kraft og videreført til Kraftriket. Kraft til idretten er et konsept utviklet for alle idrettslag i Norge. Produktet som selges er Idrettsstrøm som har en unik egenskap. For hver kWh du som kjøper Idrettsstrøm forbruker, går et øre til et valgfritt idrettslag. Så lenge idrettslaget er registrert under 1200 idrett i frivillighetsregisteret kan det motta støtte.
 • Er prisen konkurransedyktig?
  Prisen på Idrettsstrøm er absolutt konkurransedyktig, prissjekken som vi har gjennomført viser at hele 86 % tjener på å bytte til Idrettsstrøm.
 • Kan bedrifter kjøpe Idrettsstrøm?
  Alle bedrifter i hele Norge kan kjøpe Idrettsstrøm, og det finnes både stor og små bedrifter som kjøper Idrettsstrøm. Noen bedrifter som gir 100 kroner, mens andre bedrifter gir over 100 000 kroner i årlig idrettsstøtte til sitt valgte idrettslag. Vi i Kraft til idretten teamet gjør ofte sammenligninger og har dialogen mot bedriften dersom idrettslaget ønsker det.
 • Hvor mye gir jeg i Idrettsstøtte i året?
  Med Idrettsstrøm gir du 1 øre pr kWh du forbruker av strøm til valgt idrettslag. Bruker du 20 000 kWh gir du 200 kroner, bruker du 30 000 kWh i året vil beløpet være 300 kroner. En gjennomsnittlig enebolig gir ca 250 kroner i året. Det som vil påvirke forbruket er antall medlemmer i husstanden, boligens størrelse og standard osv.
 • Hvor kan jeg sjekke hvor mye laget fikk?
  På Krafttilidretten.no vil du alltid kunne sjekke hvor mye ditt idrettslag har mottatt, telleren oppdateres månedlig. Telleren viser hvor mye ditt idrettslag har fått i støtte inneværende år, og den viser totalt på alle år. Telleren viser også antall støttespillere og ambassadører, samt hvilken plassering ditt lag har blant andre klubber.
 • Hvordan kan mitt lag få støtte?
  Hvordan laget ditt kan få støtte er enkelt forklart; skaffer ditt idrettslag seg støttespillere i form av privatpersoner eller bedrifter vil dette kunne bidra til  forutsigbare årlige inntekter. Her finner du noen tips til hvordan ditt idrettslag kan lykkes.
 • Når utbetales Idrettsstøtten?
  Idrettsstøtten utbetales årlig til alle idrettslag med over 1000 kroner oppspart. Utbetalingen skjer i løpet av februar året etter at støtten er opptjent.

Kraft til idretten

Idrettsstrøm er strømproduktet til konseptet «Kraft til idretten» og er et landsdekkende tilbud. Kraft til idretten er samarbeid mellom Kraftriket og Polar Kraft. Med Idrettsstrøm fra «Kraft til idretten» får du en god strømavtale samtidig som du støtter ditt utvalgte idrettslag, dette er vinn-vinn for alle.