Kraftriket har inngått samarbeid med Nedre Buskerud Boligbyggelag

Nedre Buskerud Boligbyggelag (NBBO), kjent for å skape trygge hjem med over 30 000 medlemmer, har nå inngått et spennende samarbeid med Kraftriket for å tilby medlemmene en konkurransedyktig strømavtale. Dette partnerskapet markerer et viktig skritt for begge selskapene mot å skape ekstra verdi for kundene sine.

 

Nedre Buskerud Boligbyggelag, har bygget gode hjem til befolkningen i Drammen og omegn gjennom et prosjekt som er tuftet på verdier som trygghet for alle, oppmerksomhet, respekt og frihet til å leve – uansett hvem man er. NBBO har over 30 000 medlemmer. Det gjør boligbyggelaget til et av landets største boligbyggelag.

Samarbeid med NBBO

Ingrid Holst Nissen, avdelingsleder for medlem hos NBBO er veldig glad for å lansere samarbeidet med Kraftriket. – Vi har ønsket oss en partner som kan gi våre medlemmer en god og konkurransedyktig strømavtale.  Holst Nissen kan fortelle at har vært et hett og omdiskutert tema de siste årene og at de har brukt mye tid på å kartlegge ulike leverandører og tilbud.

 

Stolte

Tom Larnøy, storkunde-ansvarlig i Kraftriket, er også entusiastisk. – Vi er helt klart veldig stolte over å kunne samarbeide med NBBO.
Vi skal sørge for at medlemmene i NBBO skal få en god kundeopplevelse og føle seg godt ivaretatt av våre kundeservice medarbeidere.

-Samarbeidet markerer også et viktig skritt for begge selskap i retning av å levere merverdi til kundene, avslutter Larnøy.