Åffer bære strøm?

Vi kan ikke love deg at strømapparaturene er mer medgjørlig, men det vi kan love er at du får lokal strøm til en billig penge, fra et energiselskap i nærheten av der du bor. Vi lover også god og hyggelig kundeservice, og skal gjøre det enkelt for deg å være kunde.

Faktisk er vi den eneste lokale leverandøren som fortsatt selger strøm på Hedmarken.

Se filmene

Bestill

Ved å velge strøm fra din lokale leverandør, sørger du for lokal verdiskapning. Midler går tilbake til blant annet barn og unge i distriktet vårt. For å bestille, sender du en SMS med kodeordet «BÆRE STRØM» til 27077. En av våre hyggelige kollegaer tar kontakt, for å tilby deg strømavtale til en god pris. Du kan også enkelt bestille ved å sende inn skjema bæres strøm nederst på siden.

Se vilkår

BÆRE STRØM

  • BÆRE STRØM følger prisen på Nord Pool.Du betaler for ditt faktiske strømforbruk time for time i det prisområde du tilhører + påslag på 3,56 øre/kWh inkl. elsertifikat + 20,-/måned.
  • De første 3 månedene spanderer vi månedsavgiften.
  • Avtalen har ingen bindingstid.
  • Kunder med strømmåler som ikke registrerer strømforbruk time for time, faktureres for månedlig snittpris fra Nordpool med et ekstra tillegg i påslaget på 0,875 øre/kWh.
  • Gjelder for privatabonnement.

Se vilkår.