Verv en venn og få kr. 500,- i avslag på din faktura!

verve

Lønnsomt

Du får 500,- i avslag på fakturaen din for hvert anlegg du verver! I tillegg til å verve en venn, kan du også verve deg selv om du har en hytte eller flere boliger.

anonym

Gratis strøm!

Verver du 10 anlegg får du hele 5000,- i rabatt, dette gir deg mye gratis strøm!

Hvordan verve?

Det eneste du trenger å gjøre er å oppgi ditt kundenummer til personen du verver. Personen som er blitt vervet fyller enkelt ut bestillingskjema på ønsket avtale, og registrerer VERV + kundenummer i feltet «VERVEKAMPANJE». (Eksempel: VERV50070397).

 

Vi anbefaler strømavtalen Kraftriket Garantert (se lenger ned på siden) til den du verver, det er en strømavtale som sikrer en god pris. Man står uansett fritt til å velge blant alle våre avtaler.

Les mer

Kraftriket Garantert

Fyll ut skjemaet for å bestille, felt for verving finner du helt nederst i skjemaet

Kraftriket Garantert følger prisen på Nordpool time for time. Du som sluttbruker betaler for ditt faktiske strømforbruk time for time i det prisområde du tilhører + påslag på 3,56 øre/kwh inkludert elsertifikat + kr 20,-/måned. Avtalen faktureres månedlig, etterskuddsvis. Avtalen har ingen bindingstid, og gjelder kun for privatkunder. Gebyr for papirfaktura kr. 49,-.

Fastbeløpet pr. måned utgjør følgende ved ulike årsforbruk:
10000 kWh – 2,4 øre/kWh
20000 kWh – 1,2 øre/kWh
30000 kWh – 0,8 øre/kWh

Det tas forbehold om endring av/eller nye offentlige avgifter. Kontrakten kan sies opp med 14 dagers gjensidig varsel. Vi tar forbehold om endringer i våre fakturarutiner. Disse blir forhåndsvarslet.

Bruker du Safari, og opplever problemer med at bestillingsskjema ikke åpner seg? Trykk her

Se vilkår

 

Bruker du Safari, og opplever problemer med at bestillings skjemaet ikke åpner seg? Klikk her

* Spotpris følger prisen på Nord Pool time for time. Du som sluttbruker betaler for ditt faktiske strømforbruk time for time i det prisområde du tilhører + 9,03 øre/kWh inkludert elsertifikat. Avtalen har ingen bindingstid eller oppsigelsestid. Vi tar forbehold om endring i offentlige avgifter og varsler disse på forhånd.

Kontakt oss om du har spørsmål

anonym

Anna Hovland Bøe

Kundekonsulent, Lærdal

+47 576 69 398

ahb@kraftriket.no
anonym

Jorunn Eri

Kundekonsulent, Lærdal

+47 576 66 464

je@kraftriket.no