Skaff deg et godt inneklima med varmepumpe på nedbetaling over din strømfaktura

Bor du i et av områdene Ringerike, Hole, Modum, Sigdal, Norefjell, Telemark, Hedmarken, (Hamar, Stange, Løten og Ringsaker) eller Orkland, kan du kjøpe varmepumpe med nedbetaling over din strømfaktura. Vi er autorisert leverandør av varmepumper i noen områder og samarbeider med autoriserte varmepumpeleverandører i andre områder.

Klikk på ditt område for å bestille gratis og uforpliktende befaring:

Finansiering

For å gjøre det enkelt for deg som strømkunde hos Kraftriket tilbyr vi avbetaling over strømregningen. Dette betinger at du er strømkunde hos oss. Du betaler månedlige avdrag over fem år for kun kr. 2,- pr. dag i merkostnad. Kjøp over kr. 22 295,- krever 35% kontantbeløp av totalsum, dette belastes på første faktura. Klikk her for å se betingelser.

Å installere en varmepumpe kan være en smart investering. Som regel går fyringskostnadene ned når du går fra ren elektrisk oppvarming til varmepumpe. Mens du betaler ned på varmepumpen vil strømregningen din være omtrent på samme nivå som før, avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det. Du kan uansett være trygg på at du gjort en god investering, og når nedbetalingstiden er over vil du merke en forskjell på strømregningen samtidig som varmepumpen din har mange gode leveår igjen.

Les mer

Befaring

Har du vurdert å investere i en varmepumpe, men ikke er helt sikker på hvilken type du burde velge eller hvor den skal plasseres for optimal ytelse? Bestill gratis og uforpliktende befaring ved å klikke på ditt område øverst på siden, og vi eller våre dyktige samarbeidspartnere kan besvare dine spørsmål om luft-til-luftvarmepumper.