Få et godt inneklima med varmepumpe på nedbetaling over strømfakturaen

Bor du i Telemarksområdet kan du kjøpe luft til luft varmepumpe med nedbetaling over din strømfaktura.

Luft til luft varmepumpen utnytter energien i uteluften og varmer opp, eller kjøler ned luften innendørs. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Vi er opptatt av kvalitet og kompetanse og er forhandler av kjente merkevarer. Kraftriket har servicemontører med lang erfaring og de sertifiseringene som er påkrevet. Vi kommer på gratis og uforpliktende befaring. Ønsker du nedbetalingsavtale, ordner vi det. Når du kjøper varmepumpe av oss, skal du være sikker på du får de riktige rådene! Vi har lang erfaring og har varmepumpemontører med lang erfaring og god kompetanse.

 

Finansiering

For å gjøre det enkelt for deg som strømkunde hos Kraftriket tilbyr vi avbetaling over strømregningen. Dette betinger at du er strømkunde hos oss. Du betaler månedlige avdrag over fem år for kun kr. 2,- pr. dag i merkostnad. Kjøp over kr. 21.280,- krever 35% kontantbeløp av totalsum, dette belastes på første faktura. Klikk her for å se betingelser.

Å installere en varmepumpe kan være en smart investering. Som regel går fyringskostnadene ned når du går fra ren elektrisk oppvarming til varmepumpe. Mens du betaler ned på varmepumpen vil strømregningen din være omtrent på samme nivå som før, avhengig av hvor varmt du ønsker å ha det. Du kan uansett være trygg på at du gjort en god investering, og når nedbetalingstiden er over vil du merke en forskjell på strømregningen samtidig som varmepumpen din har mange gode leveår igjen.

Les mer

Gratis befaring

Alle hus er forskjellige, derfor mener vi det er viktig at vi gjør en befaring for å sikre at du får riktig pumpe, tilpasset ditt oppvarmings eller kjølebehov. Prisen på varmepumper varierer med type og størrelse, men også hvordan den skal monteres og hva som skal følge med.
Vi ønsker derfor å gjennomføre en kostnadsfri befaring der pumpen skal monteres.
Fyll ut skjema under.