Produser din egen strøm ved hjelp av solen – vår aller viktigste energikilde

Få solen inn i hjemmet eller hytta ved å utnytte energien den avgir. Solceller gir deg et mer bærekraftig og økonomisk hjem.

Vår samarbeidspartner EnergiPluss skreddersyr løsninger for deg, ditt forbruk og dine solforhold. EnergiPluss optimaliserer størrelsen på solcelleanlegget ut fra ditt forbruksmønster for lavere investeringskostnader.

Normal årsproduksjon er mindre enn eget forbruk, men med vår gode strømavtale ivaretas timene i døgnet hvor du ikke produserer. Når du i enkelte timer produserer mer enn eget forbruk, selges strømmen tilbake til oss. For å kunne produsere og selge egen strøm må du være Plusskunde.

Solcellepaneler på tak

Finansiering

I samarbeid med Sparebank 1 Finans Østlandet tilbyr Energipluss finansieringsavtale med forutsigbar og trygg nedbetaling fra 1 til 10 år til en gunstig rente. Sammen med deg finner de en finansieringsavtale som passer for deg.

anonym

Tilskudd

Du kan søke om tilskudd fra Enova til solceller hjemme og på hytta.

Les mer

Solstrøm

Har du Kraftriket som strømleverandør kan vi kjøpe ditt overskudd av strøm. Solstrøm er en god avtale for deg som har overskudd av strømproduksjon enkelte timer i døgnet.

Les mer

Vi kontakter deg

Ønsker du å høre mer om solceller og hvilke muligheter du har?

Legg igjen din kontaktinformasjon under og vi vil kontakte deg.

  * påkrevde felter

  Kontaktpersoner

  jørn kraftriket

  Jørn K. Braathen

  Salgssjef næringskunder

  +47 908 94 121

  jorn.braathen@kraftriket.no
  Tom Larnøy

  Tom Larnøy

  Salgsansvarlig bedrift

  +47 926 97 234

  tom.larnoy@kraftriket.no