Når vi forteller hvor vi er tilstede idag, blir det som et lite dikt.
Østerdalen. Modum og Sigdal.
Valdres. Numedal. Ringerike
og Hole. Telemark. Hedmarken.
Og Sogn.

Når du får energi fra oss, gir vi tilbake til disse lokalsamfunnene. I form av støtte og sponsorater. Vi støtter alt fra Stølsvidda løypelag i Valdres til Rødberg Idrettslag i Numedal. Vi støtter Hønefoss ballklubb, Alvdal idrettslag, Stange Sportsklubb. Vi støtter Beitostølen Stadion.

Vi støtter Martine Ripsrud- det største skøytetalentet på Hedmarken. Og vi støtter Idrettslaget Nansen i Dalsbygda- som har fostret verdensmesterne Therese Johaug og kombinertstjerna Gyda Westvold Hansen.

Les mer om våre strømavtaler her

 

Som kunde hos oss gir du noe tilbake til det gode og viktige arbeidet som gjøres i de frivillige organisasjonene. Til idretten, til friluftslivet, til kulturen. Til det som betyr noe.


Valdres
:Stølsvidda løypelag, Slidre Røn fotballklubb, Vinterdans, Valdres storhall drift, Beitostølen stadion, Valdres FK, Fagernes idrettspark, Valdres golf, Skaperkraft Valdres, Sanderstølen Hyttevei, Skrautvål idrettslag, øystre Slidre skiskyting.
Modum- Sigdal:IL Moingen, Modum orienteringslag og krødsherrad idrettslag.
Numedal:Rødberg IF.
Ringerike:Heradsbygda IL, Fossekallen IL, Norsk Motorklubb Hønefoss,Hønefoss Sportsklubb, Hønefoss ballklubb og Hønefoss tennisklubb.
Østerdalen:Alvdal IL og IL Nansen.
Hedmarken:Ottestad IL, Stange sportsklubb, Atlungstad Golf og skøyteløperen Martine Ripsrud.

 

Lista er lang- men vi vil gjerne gjøre den lenger. Søk støtte nå!