Hvorfor hjemmeladestasjon

Ladetid

 • Ladetid med hjemmeladestasjon
  Dette vil variere ut fra hvor stort batteriet i bilen din er, og hvor raskt den kan lade på ladestasjonen du har montert. Men du vil få raskere lading med en hjemmeladestasjon, enn ved bruk av en stikkontakt som er forskriftsmessig montert for lading av bil.
 • Hvem bestemmer hvor raskt det skal lades?
  Det er bilen som bestemmer hvor raskt det skal lades. Hjemmeladestasjonen kan tilby en viss mengde strøm, og så er det opp til bilen å avgjøre om den kan benytte seg av mengden strøm som tilbys.
 • Finnes det en begrensning for hvor raskt bilen min kan lade?
  Alle elbiler og hybrider har en begrensning for hvor raskt de kan lade. Undersøk maksimal ladehastighet i bilens bruksanvisning, eller ring våre ladeeksperter på telefon 321 41 000. Vi hjelper deg gjerne å finne hjemmeladestasjonen som er perfekt for din bil.

Styring og funksjon

Før installering

 • Hva kreves før hjemmeladestasjonen kan installeres?
  Vi må trekke en strømledning fra sikringsskapet til hjemmeladestasjonen. I noen tilfeller vil det være nødvendig og grave for å legge denne kabelen i bakken. Etter at du har bestilt hjemmeladestasjonen fra oss, kontakter vi deg slik at vi sammen kan finne ut hvordan dette arbeidet skal gjennomføres.

Betaling