Ditt bidrag til mer vannkraft!

Med 100% vannkraft støtter du produksjon av vannkraft. Vannkraftprodusenten får ekstra inntekt fra sin vannkraftproduksjon med opprinnelsesgarantier. Vi garanterer at det produseres like mye strøm ved et vannkraftverk i Norge, det kalles opprinnelsesgaranti. Og det beste av alt – vannkraft er 100% fri for klimagasser og tar vare på miljøet på en god måte.

100% vannkraft velger du som et tillegg til din strømavtale og du betaler 14,6 øre/kWh. Ny pris fra 01.05.2024; 10 øre/kWh.

Er du ikke strømkunde hos Kraftriket fra før finner vi sammen en gunstig avtale tilpasset ditt forbruk og dine behov.

Vanlige spørsmål til 100% vannkraft:
  • Hvordan får jeg 100% vannkraft?
   Når du har bestilt 100% vannkraft sørger vi for å dekke opp ditt strømforbruk med vår lokale vannkraftprodusent.
  • Hvordan ser jeg at jeg har 100% vannkraft?
   På din strømfaktura vil du se at du har fått et emblem med blå ring som indikerer en strømleveranse med 100% vannkraft. I tillegg ser du det som en egen linje på baksiden av din strømregning.
  • Vil jeg få vannkraft i stikkontakten min?
   Den fysiske strømmen som leveres inn på strømnettet får vi ikke sporet. Med 100% vannkraft garanterer vi at strøm tilsvarende ditt forbruk er laget av et lokal vannkraftverk. Ditt bidrag betaler vi til våre vannkraftleverandører. På den måten bidrar du til at det blir mer lønnsomt å produsere fornybar energi

Du kan sammenligne strømavtaler på Forbrukerrådets strømprisportal.

Se våre avtalevilkår


Viktig informasjon om din Angrerett
Som kunde har du 14 dagers angrerett fra den datoen du BESTILLER en strømavtale. Dersom du ønsker å benytte deg av angreretten, fyll ut dette angrerettskjemaet og returnere det til oss. Les også skjema for opplysning om angrerett før du bestiller.