Vi har lang erfaring og har levert varmepumper og aircondition i mange hjem.

Luft til luft varmepumpen utnytter energien i uteluften og varmer opp, eller kjøler ned luften innendørs. Utgiftene til oppvarming kan fort halveres, selvfølgelig avhengig av type bolig og hvor stor del av den totale oppvarmingen varmepumpen kan stå for. Vi er opptatt av kvalitet og kompetanse, og er forhandler av kjente merkevarer. Kraftriket har egne servicemontører med lang erfaring og sertifiseringene som er påkrevet. Når du kjøper varmepumpe av oss, skal du være sikker på du får de riktige rådene. Vi kommer på gratis og helt uforpliktende befaring. Vi tilbyr nedbetalingsavtale over strømregningen og utfører service på varmepumpe.

Gratis befaring

Kontakt vår varmepumpe ekspert direkte eller fyll ut skjema for gratis og uforpliktende befaring.

Trond Lindseth

E-post: trond.lindseth@kraftriket.no
(besvares mandag til fredag, 08:00 – 15:00)

 

Bestill befaring

Nedbetaling over strømfaktura

En god og effektiv varmepumpe vil betale seg over tid, men er likevel en stor investeringskostnad. Om du ikke har mulighet til å betale varmepumpen kontant tilbyr vi nedbetaling over strømregningen. Kontakt oss for å finne ut hva pumpen som passer best for ditt hus vil koste pr. mnd med nedbetaling. Merkostnad ved nedbetaling er kun kr. 2,- pr. dag.

Noen av våre varmepumper:

 

 

 

 

A+++
Panasonic HZ varmepumpe

Panasonic HZ25XKE (7,5)

Bestselger fra Panasonic

Les mer
A+
Mitsubishi furo 6000

Mitsubishi Furo (6,0)

Stillegående og kraftig gulvmodell

Les mer
A+++
Mitsubishi Kaiteki - safirsort

Mitsubishi Kaiteki (6,6)

Bestselger fra Mitsubishi i ulike farger

Les mer
A+++
Uwano700

Mitsubishi Uwano (7,0)

Kraftfull og stilren

Les mer
A++
Midea forest

Midea 25, kjøling

Perfekt til kjøling

Les mer

Hvorfor varmepumpe?

Å gå til innkjøp av en varmepumpe er først og fremst en god investering. En varmepumpe sørger ikke bare for godt og komfortabelt inneklima, men også for at du får opp til fem ganger så mye varme for pengene.

En varmepumpe gir deg en kraftig oppvarming sett i forhold til energien som tilføres. Dette fordi varmepumpen utnytter energien som allerede finnes lagret i våre omgivelser.

Les mer