Det skal lønne seg å være kunde hos oss, lokalt der du bor. På denne siden vil du som vår kunde få tilgang på hyggelige rabatter på billetter og produkter fra våre samarbeidspartnere og lokale støttespillere. Med oss i stikkontakten, er du sikret en god leveranse.

Kraftrikets Kundefordeler

Arrangement og festivaler

Som stolt sponsor av lokal idrett og kultur, tilbyr vi alle våre strømkunder gratis og rabatterte billetter til idretts- og kulturarrangement på Ringerike og i Valdres. Følg med på denne siden og på vår Facebook side for tilgengelige tilbud.

 

Norsk rakfiskfestival
Vi vil snart gå i gang med den årlige konkurransen på vår Facebook-side for gratis festivalpass til norges største matfestival for kortreist mat. Følg med!

Raske menn
Bli med på TV-innspilling på Hønefoss. Følg med på vår Facebookside for å vinne billetter. Mer om arrangementet finner du her

Les mer

Det lokale næringslivet

Ved å følge med på våre nyhetsbrev på epost, vil du kunne sikre deg meget gode rabatter i butikker og øvrig næringsliv der du bor.

Fire ganger i året vil vi sende ut nyhetsbrev med nyheter og gode tilbud. Alt du må gjøre er å ta med deg nyhetsbrevet i butikken og cashe inn gevinsten.

Følg med på våre nyhetsbrev, eller sjekk denne siden for oppdaterte tilbud.

Alle kunder med en aktiv epost, mottar våre nyhetsbrev

Les mer