Gjennom Kraftriket Bonus vil du få tilgang på hyggelige rabatter og gratisbilletter fra våre samarbeidspartnere og lokale støttespillere. Med oss i stikkontakten, er du sikret en god leveranse.

La oss gi penger til ditt lag!

Om du eller noen du kjenner blir ny kunde i Kraftriket, gir vi Kr. 400,- til ditt lag umiddelbart. Dersom avtalen videreføres gir vi laget ditt Kr. 200,- hvert år så lenge du er kunde.

Les mer

Aktuelle tilbud

Raw Air

Raw Air Vikersund

Kraftriket er stolt samarbeidspartner til Raw Air Vikersund, og har billetter vi gir bort til våre kjære kunder.

Konkurransen er nå avsluttet. Vinnere av billetter til RawAir 2019 er nå trukket og vinnere er kontaktet. Følg med videre for kommende kundefordeler.

Les mer
Rakfiskfestival

Norsk Rakfiskfestival

Som kunde i Kraftriket kan du sikre deg gratis festivalpass til Norsk Rakfiskfestival.

Følg med på Facebook eller fyll ut skjemaet du finner her for å være med i trekningen om festivalpass. Trekning i oktober.

Les mer

Arrangement og festivaler

Som stolt sponsor av lokal idrett og kultur, tilbyr vi alle våre strømkunder gratis og rabatterte billetter til idretts- og kulturarrangement i våre lokalområder.

Følg med på denne siden og på Facebook for tilgjengelige tilbud.

Les mer

Nyhetsbrev

Fire ganger i året sender vi ut nyhetsbrev med aktuelle saker. Alle kunder som har godkjent at vi tar kontakt, mottar våre nyhetsbrev.

Ved å følge med på våre nyhetsbrev på epost, vil du kunne være med i konkurranse om fribilletter til div. lokale arrangement og få gode råd om strømsparing ol.

Les mer
Chat med oss