Det lønner seg å være kunde hos oss

Aktuelle tilbud

Raw Air

Raw Air Vikersund

Kraftriket er stolt samarbeidspartner til Raw Air Vikersund, og har billetter vi gir bort til våre kjære kunder.

Vil du bli med i trekningen om gratis billetter, følg med på Facebook, eller fyll ut skjemaet du finner her. Oppgi om du ønsker billett lørdag eller søndag. Trekning 4. mars.

Les mer
Rakfiskfestival

Norsk Rakfiskfestival

Som kunde i Kraftriket kan du sikre deg gratis festivalpass til Norsk Rakfiskfestival.

Følg med på Facebook eller fyll ut skjemaet du finner her for å være med i trekningen om festivalpass. Trekning i oktober.

Les mer

Gode tilbud - lokalt der du bor

Gjennom Kraftriket Bonus vil du som vår kunde få tilgang på hyggelige rabatter fra våre samarbeidspartnere og lokale støttespillere.
Med oss i stikkontakten, er du sikret en god leveranse.

La oss gi penger til ditt lag!

Om du eller noen du kjenner blir ny kunde i Kraftriket, gir vi Kr. 400,- til ditt lag umiddelbart. Dersom avtalen videreføres gir vi laget ditt Kr. 200,- hvert år så lenge du er kunde.

Les mer

Arrangement og festivaler

Som stolt sponsor av lokal idrett og kultur, tilbyr vi alle våre strømkunder gratis og rabatterte billetter til idretts- og kulturarrangement på Ringerike og i Valdres.

Følg med på denne siden og på Facebook for tilgjengelige tilbud.

Les mer

Det lokale næringslivet

Fire ganger i året vil vi sende ut nyhetsbrev med nyheter og gode tilbud. Alle kunder med en aktiv epost, mottar våre nyhetsbrev.

Ved å følge med på våre nyhetsbrev på epost, vil du kunne sikre deg meget gode rabatter i butikker og øvrig næringsliv der du bor.

Les mer
Chat med oss