Fleksible ladeløsninger tilpasset og morgendagens behov

Stadig økende antall nye elektriske bilmodeller
Elbilen har kommet for å bli, selv skeptikerne erkjenner dette nå. Pr 30. juni rullet det 162.000 elbiler på norske veier, og i 2019 vil halvparten av bilkjøperne vurdere en elbil.

Bilhusene står i kø for å introdusere sine spennende nyheter og AS Norge er godt i gang med utrulling av ladepunkt. Hjemmelader har blitt et naturlig skue i nabolaget og de fleste jobbparkeringer tilbyr nå elbilladere.  Så har du vurdert å investere i en elbil er det ingen grunn til å vente, nå er det meste tilrettelagt for din nye elbil.

«Nå har vi også de kuleste elbilene»
Dette er noen av de mest spennende nyhetene vi har i vente; «e-tron quattro» Lucid Air, Mercedes Generation EQ, Volkswagen I.D. Buzz, Faraday Future FF91, Skoda Vision E, Tesla og NextEV Nio EP9. Da er det kanskje noe i det vår kjære miljøforkjemper Fredric Hauge sier – nå har vi også de kuleste elbilene! Uttalelsen kom i forbindelse med Norsk elbilforenings utdeling av deres nye elbilpris; «Årets Buddy».  Hauge ble kåret til tidenes første «Årets Buddy». Norsk elbilforening skal hvert år fremover dele ut Buddy-prisen til enkeltpersoner som i særlig grad har bidratt til å drive elbilskiftet framover.

Fleksible ladeløsninger tilpasset dagens og morgendagens behov
Å kjøre på strøm er mer populært enn noen gang. Og kunnskapen om elbiler med rekkevidde, batteriløsninger, ladeløsninger med mer, er økende. Vi i Kraftriket er opptatt av nettopp det siste – gode ladeløsninger. Med en god hjemmeladeløsning lader du mye raskere enn med vanlig stikkontakt, noe som gjør at din elbil alltid vil være fulladet og klar for bruk. Men kanskje det aller viktigste med en hjemmelader er at du lader mye tryggere enn med en stikkontakt. Vi leverer et bredt spekter av ladere tilpasset dagens, men også morgendagens biler enten du kjører mye eller lite. Med ladere fra Kraftriket får du dessuten tilgang på Smart Lading slik at du kan lade når prisene er optimale. Ved å lade Smart unngår du også effekttopper. Du får tilgang til Smart Lading med Smartliv appen.

Lading på en hjemmelader er mye rimeligere enn å lade langs med veien, hvor det ofte også kan være lange køer. Hjemme er det aldri kø.

Les mer om våre produkter og fleksible betalingsløsninger ved å klikke her.